Öltözködjünk

Így hordd: 3 fesztivál, 3 öltözék

A fesztiváldivat sajátossága, hogy egyszerre lehet kényelmesen, praktikusan ugyanakkor színesen, kreatívan és bevállalósan öltözködni. Ilyenkor azok a ruhadarabok is előkerülhetnek, amik az év többi részében a megfelelő alkalomra várva a szekrényben figyelnek.

Balaton Sound

Bikini: Releciga, farmersort, napszemüveg: H&M, cipő: Converse, pulcsi: Zara, óra: Swatch, táska: Springfield
Bikini: Releciga, farmersort, napszemüveg: H&M, cipő: Converse, pulcsi: Zara, óra: Swatch, táska: Springfield

A Sound divatját nagyjából három szóban össze lehetne foglalni: bikinik, farmersortok és neonszínek. Már csak a helyszínből kiindulva is, itt nyugodtan öltözzünk a fürdőruhánkhoz, a graffitimintához én színben harmonizáló, mégis harsány darabokat választottam, amik önmagukban is feldobnának egy szettet, együtt pedig igazi vagány kombinációt alkotnak.

Művészetek Völgye

Póló, táska, napszemüveg: Szputnyik, szoknya: H&M, parka, cipő: Zara, nyaklánc: Látomás
Póló, táska, napszemüveg: Szputnyik, szoknya: H&M, parka, cipő: Zara, nyaklánc: Látomás

Válogassunk a minták tengeréből: divatos ismét az aztékminta, a levélminta, de jöhet a zöldségminta (például: paprikaminta) is. Ezeket kombináljuk földszínekkel és retró kiegészítőkkel az igazán egyedi hatás kedvéért. Egy tavaszias kabátot mindig érdemes csomagolni, bármilyen fesztiválról van szó, ami egy hűvösebb éjszaka vagy egy nyári zápor esetén is jó szolgálatot tesz majd. 

Sziget Fesztivál

Overál, nyaklánc: Mango, esőkabát: Helly Hansen, cipő: Vagabond, táska, sapka: Zara, napszemüveg: H&M
Overall, nyaklánc: Mango, esőkabát: Helly Hansen, cipő: Vagabond, táska, sapka: Zara, napszemüveg: H&M

Legkedvesebb darabom a fesztiválszezon idején a virágmintás minioverallom, ami kényelmes, fűbe is ülhetek benne, nem kap bele a szél, ugyanakkor csinos és divatos. Emellett fontos egy jó táska, amiben éppen elfér minden apróság, és amit magam elé kapva nyugodtan táncolhatok is. Általában ajánlott a zárt cipő, de hőségben persze kivételt lehet tenni, ilyenkor azonban ne a kedvenc szandálodat viseld, csak ha nem zavar, hogy poros, sáros és a nap végére egészen biztosan megtaposott lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top