Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint Victoria Beckham!

Sorozatunkban egy-egy kortárs divatikon stílusát mutatjuk be, és tippeket adunk, hogy a rá legjellemzőbb darabokat hogyan építheted be te is a ruhatáradba. A mai rész főszereplője: Victoria Beckham.

Tény, hogy nem volt ez mindig így – gondoljunk csak a szőkített, szilikonos, agyonszolizott korszakára –, ám mióta rátalált a stílusára, Victoria Beckham olyan nő, akit megérdemelten emlegetnek divatikonként.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Nagy valószínűséggel Beckhamné őrzi a gardróbjában a földkerekség legtöbb és legváltozatosabb szabású fekete ruháját. Egyik védjegye, hogy elképesztően tudja variálni a fekete ruhát úgy, hogy az rajta valahogy mégsem tűnik unalmasnak. A színes darabok közül a karakteres, éles árnyalatokat kedveli, például a narancssárgát, a pirosat, a pinket vagy az égkéket. Gyakran látjuk emellett maszkulin ihletésű, fehér blúz-fekete nadrág összeállításokban. Civilben szereti a farmert is, a szuperszűk mellett trapéz fazonban is, melyhez felülre általában valamilyen egyszerű, basic topot választ. A stílusa alapvetően minimalista, mintás darabokat csak nagyon ritkán hord.

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Szintén védjegyének számítanak a magas, magasabb és még egy kicsit magasabb sarkú lábbelik. Amikor mégis lapos cipőt vesz fel, rendszerint férfias darabot választ. Táskából rendszerint shoppert vagy bowling fazont visel, lazán, az alkarján. Elegánsabb alkalmakkor pedig legtöbbször borítéktáskát  látunk nála.

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Legjellegzetesebb kiegészítője a hatalmas napszemüveg, ami nélkül az utcára szinte soha nem lép ki. Kedvencei a légyszemüveg és az aviátor fazon. Túl sok ékszert nem visel: a fülében általában kicsi, csillogó kövekkel kirakott pontfülbevalót látunk, az ujján szintén köves gyűrűt. Nyakláncot a lehető legritkább esetben vesz fel. A csuklója is igen gyakran csupasz, amikor viszont nem, olyankor általában valamilyen nagyobbacska karkötő és/vagy fém óra díszeleg rajta.

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top