Öltözködjünk

Szuper tippek a tökéletes jegygyűrűért

Sok nőt foglalkoztat az a gondolat, hogyan zajlik majd a lánykérés, mennyire lesz romantikus, és milyen gyűrűt kap majd a párjától. Tudtad, hogy egyszerű női praktikával tudsz segíteni a párodnak a gyűrű kiválasztásában, és még a meglepetés ereje is megmarad?

Akárki akármit mond, azt gondolom, hogy egy nőnek mindig fontos a gyűrűkérdés. Mindenki szeretne szép, az ízlésének megfelelő, az egyéniségéhez passzoló eljegyzési gyűrűt. Nem csoda, hiszen jó esetben egy egész életen át hordani fogjuk, akárcsak a jegygyűrűt, amit már közösen választunk ki a vőlegényünkkel.

Ha már elég komoly a kapcsolatotok a pároddal, és nem tabutéma köztetek a házasság, gyűrű, esküvő kérdése, akkor roppant egyszerű dolgod van.

1. Ha társaságban vagytok (legyen szó a te barátaidról vagy a párod barátairól), és nemrég lánykérés volt valakinél, a menyasszony többnyire megmutatja kérés nélkül is a gyűrűjét az érdeklődőknek. Ha esetleg nem, akkor kérd meg rá, hadd nézhesd meg. A legjobb, ha olyan pillanatban kérdezed meg, amikor a párod is jelen van, és egy egyszerű “Drágám, nézd meg Edina gyűrűjét, milyen szép!” jelzéssel már jelzed is, hogy szükség van a megtekintésben férfire is, így a párod ott tud lenni veled.

2. Ha megnéztétek a gyűrűt a pároddal, akkor otthon megemlítheted neki, hogy mi tetszett és mi nem a menyasszony gyűrűjében. Így már elég konkrétan körbe tudod írni, hogy neked milyen az ízlésed.

A Fatima blogon további 4 remek tippet találsz!

Szuper tippek a tökéletes jegygyűrűért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top