Öltözködjünk

Így viselj fehér ruhákat!

Elsőre ijesztőnek tűnhet, és sokan így próbálják kivédeni: nagy lesz benne a fenekem, nem vagyok én menyasszony stb. Pedig igazán trendi. Íme néhány kedvcsináló inspiráció.

Romantikusan

Az első és magától értetődő ötlet. Mert a fehér olyan romantikus, csipkés, habos-babos. Főleg, ha még régi, antik ruhák is bekerülnek a körforgásba.

Fehér szoknya, fehér felső, itt-ott egy kivillanó bőrfelület. És kötelezően befonott hajtincsek. Az idén egyszerűen kötelező befont hajtincseket viselni.

Öltözz tiszta fehérbe!

Néhány hosszú nyaklánc, sok-sok karkötő és hosszú, feltűnő fülbevalók szegélyezik még ennek a stílusnak az útját.

 

Modern vonalakkal

A fehér lehet egészen letisztult, minimalista, modern. Éles, tűpontos szabásvonalak, tökéletes megformáltság. Ez a vonal egészen üzletasszonyos, elegáns. De az estélyi ruháknál is helyet követel magának. Egy-egy izgalmasan elhelyezett kivágás, nem a megszokott vonalon haladó hajtás, vágás igencsak meg tudja bolondítani az amúgy elsőre unalmasnak tűnő hósivatagot.

Öltözz tiszta fehérbe!

 

Lazán, kényelmesen

A fehéret nem csak alkalmakra, romantikus sétákra meg esküvőkre lehet felvenni. A nyári hőségben egész nap hordható és nagyon kellemes viselet. Laza, kényelmes pólók és pulcsik is választhatók a hűsítő világos színekben, sőt most éppen fehér farmerekkel is tele vannak az üzletek.

Öltözz tiszta fehérbe!

 

Tippek és kiegészítők a fehér ruhákhoz a Zenzero Divat blogon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top