Öltözködjünk

Mintha luxus lenne, mégsem az

Igaz, hogy alaposan ki kell választani az olcsó darabok közül azt, ami az ára ellenére nem tűnik olcsónak, de lehetséges! Segítünk ebben és megmutatjuk, nem csak drágán lehet menő ruhád, táskád vagy cipőd, ami látszatra a luxuscikkekkel vetekszik.

Az olcsó divatáruval az alapanyag alacsonyabb minőségén túl az a legnagyobb baj, hogy valami kicsi, de igen fontos dolog mindig el van rontva, már ami a külcsínt illeti. Pont a strassz nem kéne rá, a hegyét kéne lekerekíteni, vagy a buta sárga helyett egy sokkal szebb árnyalatot választani. A rengeteg elszabott és épp túldíszített áru között viszont mindig meglapul egy-egy igazán jól sikerült példány is – csak türelmed és szemed legyen hozzá megtalálni. Fontos, hogy ha olcsó áru közt válogatsz, a letisztultat, egyszerűt keresd – ezek nincsenek elrontva a fölöslegesen rárakott hibalehetőségekkel és ezek hasonlítanak leginkább luxuskategóriás társaikra.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top