Öltözködjünk

Újra divat a kertésznadrág

Néhány szezonnal ezelőtt már visszalopóztak az üzletekbe az overallok, de eddig többségük inkább a csinos, a test vonalát (nagyjából) követő irányzatot képviselte. Most azonban más a helyzet.

Újra divat az overál!Már nem a helyeske, derékban gumírozott szaténcsodákon van a hangsúly, hanem a 80-as években született sztáron, a kantáros farmeren, amiből nem más, mint Diana hercegnő csinált must-have darabot.

Nekem is volt (a 90-es években), igazi bő szabású, koptatott kék gatyóm, amiről szentül hittem, hogy szűk rövid topocskával a világ legmenőbb szerelése… visszagondolva azonban… te jó ég! Hiszen kinek áll ez jól?! Ha vékonyka vagy, szép lezseren áll rajtad, de a fenekedet ne akard benne megtalálni, ugyanis hátulról csak egy nagy lapos, összefüggő anyagot fogsz látni. Nem túl előnyös. Ha erősebb a testalkatod, akkor pedig már szemből is gondok lesznek, ugyanis kevés ruhatípus szélesít olyan hatékonyan, mint egy kantáros farmer – írja bloggerünk.

Kismamaként sem lenne az a pénz, amiért felvenném, ha kényelemre vágyom, van elég alternatíva. Kerekedő pocakkal, elölről mint egy jól kitömött cirkuszi bohóc, hátulról pedig egy formátlan kékség lennék.

A divat világa azonban, úgy tűnik, nem osztja a véleményem. Egyre-másra tűnnek fel az új kollekciókban, ráadásul a kifutók világából már kiszivárogtak az utcákra is.

 

Újra divat az overál!

 

Még több kép különböző színekről és fazonokról a Kis Fekete Blogon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top