Öltözködjünk

Ez a lábbeli válthatja le a flipflop papucsot

A gyógypapucs lesz a nyár divatja.

Amennyiben a trendelőrejelzések beválnak, a flipflop papucsok uralmának vége. Azoknál ugyanis sokkal menőbbek lesznek ezen a nyáron az utcai viseletre szánt gyógypapucsok.

Ezek a papucsok hasonló gyógy- vagy kényelmi talppal készülnek, mint hagyományos társaik, a felsőrészüket viszont anyagában vagy vonalvezetésében valamivel trendibbre szabták. Ettől azonban továbbra sem tűnnek különösebben sikkesnek. Tény ugyanakkor, hogy felépítésüknél fogva jóval kényelmesebbek és talán biztonságosabbak is, mint a flipflop papucs.

Az irányzat jelenlegi csúcsmodellje Isabel Marant francia divattervező, párnázott bőr felsőrésszel ellátott, Birkenstock-talpú Holden papucsa, mely átszámítva nagyjából 105 ezer forintba kerül, és a londoni Selfridges áruházból máris elkapkodták a vevők a fekete és a barna változatot.

A fast fashion boltok persze máris piacra dobták az utánzatokat, melyhez már néhány ezer forintért hozzájuthatunk. Ízlés dolga, hogy akarunk-e.

A Holden papucs
A Holden papucs

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top