Öltözködjünk

A szezon 50 legmenőbb táskája – gigakörkép

Egy nőnek cipőből és táskából sosem elég. Kell válltáska, egy elegáns clutch, de néha hátizsákra van szükség. Megértjük! Íme a segítség.

Válltáska

Megnézem
Összes kép (1)

Ezen táskák fülének olyan a kialakítása, hogy könnyen felteheted a válladra is, a táska maga viszont nem olyan nagy, hogy ne tudnád akár kézben is vinni. Formás kis darabok.

Shopper

Megnézem
Összes kép (1)

Nevezhetjük magyar fordításban bevásárlótáskának, de azért ez nem ugyanaz, mint amiben anyukánk az őrölt kávét és a zacskós tejet hazavitte. A shopper vállra vehető és nagy. Nagyon nagy. Mert egy nő bármilyen méretű táskát tele tud pakolni, természetesen létfontosságú dolgokkal.

Clutch

Megnézem
Összes kép (1)

Clutch vagy borítéktáska a neve azoknak a kicsi kézitáskáknak, amiket inkább alkalmakra használunk, és épp csak a legszükségesebbek férnek bele: pénztárca, telefon, kulcs, zsebkendő, rúzs. De egy baráti esküvőn vagy színházban ennél talán nincs is többre szükség.

Hátizsák

Megnézem
Összes kép (1)

Öles léptekkel tér vissza a hátitáska a divat színterére, és egyáltalán nem csak a tinik körében. Komoly divatházak dobják ki a minőségi bőrből készült darabjaikat férfiaknak és nőknek is. Nem bánjuk, jót tesz a hátnak.

Vászontáska

Megnézem
Összes kép (1)

A tavasz és a nyár biztos hírnökei a vászontáskák. Télen ilyet nem hordunk. Ezerfélét vehetsz belőle és nagy előnye, hogy nem nagyon tudsz velük túlköltekezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top