Öltözködjünk

Piacra dobták a folttaszító fehér farmert

Az új kezeléssel a fehér farmer egyenesen taszítja a kávé és bor okozta foltokat.

Hiánypótló terméket dobtak piacra: már kapható az a farmer, melyből nemcsak hogy kijönnek a foltok, de egyenesen taszítja is magától azokat. A Play Dirty Stay Spotless névre hallgató farmer (magyar fordításban nagyjából “Játssz piszkosan és maradj folttalan”) olyan kezelésen esett át, amitől körülbelül 20 mosás ideje alatt taszítja a vörösbort és a kávét is, vagyis a fehér nadrágok legnagyobb ellenségeit. Ugyanígy viselkedik ráadásul akkor is, ha olajjal találkozik, ami persze valamivel ritkább, viszont az eredménye annál drámaibb és visszavonhatatlanabb tud lenni.
A kezelést egyébként a Joe Jeans találta ki, eredménye pedig nem csupán a foltmentesség, hanem a szárazság is: a folyadékot szó szerint lepergeti magáról a nadrág, igaz, a pigmenteket tartalmazó nyomokat, mint amilyen a szájfény vagy a rúzs, sajnos nem sikerül a kezeléssel sem láthatatlanná tenni.

dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top