Öltözködjünk

Hordható tavaszi trendek

Bloggerünk körülnézet a ruhamárkák tavaszi kollekciói között. Mik azok amik csak jól néznek ki és azok, amik hordhatóak is? Íme, néhány márka, ami elnyerte a tetszését!

Alaposan körbenéztem a könnyen hozzáférhető márkák háza táján, és összeszedtem azokat a trendeket, amelyeket akár én is hordhatnék. Innen csemegézve már egy egész jó kis alapot lehet felépíteni a tavaszi ruhatárhoz.

Promod: minta minta  hátán

A Promod idei nyomott mintáiról egyszerűen nem tudok lekattanni. Mindet szeretném megszerezni! Eleve ez a pasztelles-kékes színskála nálam nagyon bejövős. Plusz az is jó pont, hogy elég sok hosszú fazont, tunikát is kihoznak évről évre. És idén tényleg gyönyörű nyomott mintákat is terveztek hozzá. Kell ennél több?

A mókás persze az az egészben, hogy a portyám során egyetlen ilyet sem vettem, hanem végül egy gomb nélküli, sálgalléros szürke (!) zakócskára csaptam le. Az teljesen biztosan alapdarabom lesz.

Hordható tavaszi trendek

 

H&M: etno vonalakat követve

A H&M fő vonala egészen eltér a többiekétől. Tiszta etnós lett. A nagy, elmosódott minták kék-fehérben, a sok-sok blúz szintén e két szín köré építve. Tulajdonképpen egész jól néz ki ez a laza stílus. Kár, hogy egy csomó messziről szép ruhadarabot olyan rossz minőségű anyagból varrnak meg.

Ettől persze még lehet, hogy előbb-utóbb beruházok egy kék mintás pólóba.

Hordható tavaszi trendek

 

És a többi? Less be a Mango és a Zara kollekciójába is a Zenzero Divat blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top