Öltözködjünk

Öltözz hippisen! Ezért jó a bohém stílus

Leginkább az 1960-as évek végére jellemző hippi öltözködés és az ezt motiváló teljes szabadság jelenik meg a bohém ruhadarabokban. Íme, bloggerünk 7 érve a bohém stílus mellett!

1. Idén is divat!

A 2014-15-ös szezonban nagy kedvencem Anna Sui ruháit ismét áthatja a bohém sikk. Amúgy ő az a tervező, aki ezt a stílust előszeretettel veszi elő időről időre, s fantasztikus cuccokat készít. De idén a Chanel, Donna Karan, Isabel Marant ilyen kollekciót is tervezett.

Miért jó a bohém stílus?

 

2. A legolcsóbban beszerezhető!

De az első ponttal szemben azért lehet a legjobban szeretni ezt a stílust, mert a legolcsóbb módon tudunk összeállítani nagyon ütős szetteket. Tudniillik a legjobb darabokat turkálókban tudjuk összevadászni. Ha kitartóan járjuk a second handeket, vintage boltokat igazi kincsekre lelhetünk fillérekért.

 

Miért jó a bohém stílus?

 

 

3. Nem korfüggő!

Az a nagyon jó, hogy lehetünk akár 20, akár 60 évesek, bátran öltözködhetünk így, csak arra kell vigyázni, hogy idősebbként a korunknak megfelelő darabokat válogassuk össze, szóval a minit, az erős dekoltázst hanyagoljuk, inkább a lengébb (ápol és eltakar) ruhákat részesítsük előnyben!

Miért jó a bohém stílus?
 
A további 4 indokot a Boudoir a butikomban blogon találod, ahol azt is megtudhatod, mire vigyázz a bohém cuccok viselésekor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top