Öltözködjünk

Használd ki, hogy szemüveges vagy!

Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem rossz, hisz régóta tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet, pláne, ha legalább annyiféle keretből választhatsz, mint amennyi ruhából egy szezonban. Lássuk az idei trendeket, ami az optikai kereteket illeti.

A Ray-Ban stílus

Megnézem
Összes kép (1)

Pár éve újra visszatért a szemüvegtrendek közé a Ray-Ban klasszikus, felül egyenes, alul íves formája, és azóta nemhogy nem veszít dobogós helyéből, de egyre több verziója napvilágot lát. Más márkák is átvették ezt a formát, így olcsóbban is beszerezhetsz egy leopárdmintásat vagy akár egy lilát.

Ovális keretek

Megnézem
Összes kép (1)

A legtöbb szemüvegkeret kétségkívül szögletes, de ha te mégsem kedveled a sarkos dolgokat, akkor is van miből választanod. Az ovális keretek inkább lágyságot, nőiességet kölcsönöznek az arcnak.

Szögletes fazon

Megnézem
Összes kép (1)

Lehet lapos szögletes, lehet magasabb szögletes, lehet színes szögletes, lehet vékony, lehet vastag. Mint Gombóc Artúr csokijai. Karakteresebbé teszi a vonásokat, de tényleg annyira sokfélét találni ebből a fazonból, hogy mindenki rálel a kedvencére. Már ha szereted a szögletest.

Cica fazon

Megnézem
Összes kép (1)

Napszemüvegeknél és optikai kereteknél is iszonyú helyesek a cica fazonok. Ezek voltak az ’50-es évek legendás szemüvegformái, ma pedig 21. századi köntösben újra hódítanak. Tetszés szerint varázsolnak kiscicává vagy igazi vadmacskává. Hajrá, cicák!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top