Sokkolt a vagány apáca a tehetségkutatóban – videó

Olaszország egyik tehetségkutatójából indult az apáca, de már Európa más országaiban, sőt még az Egyesült Államokban is imádják az emberek. Nézzétek meg a videót!

Cristina Scuccia nővér igencsak megdöbbentette a Voice tehetségkutató olasz mestereit. Már közel 5 millióan látták a videómegosztó oldalakon is, ahogyan az apáca elénekli Alicia Keys leghíresebb slágerét. A Szicílián élő nővér előadására az összes zsűritag kíváncsi volt, így négy fotel fordult meg neki. „Azért jöttem el a versenyre, mert úgy érzem, a hangommal egy ajándékot kaptam. Szeretném megosztani másokkal is, és hirdetni az evangéliumot... Remélem, Ferenc pápa felhív telefonon ezután” – mondta a nővér a New York Daily News lapnak.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

szissz 2014-03-22 20:56

Nem hinném, hogy valami felsőbb utasításra, taktikai célokkal indult volna ez a nő a tehetségkutatón. Egy énekes, aki ezt (is) tekinti hivatásának, ezzel szeretne adni az embereknek valamit. Emellett pedig éppenséggel apáca. Épp olyan életfeladat ez is, mint amikor valaki az anyaságot választja. Ők is emberek, érzésekkel, ambíciókkal, személyes küzdelmekkel - igen, ez a csaj ezt is megvillantotta.

demise 2014-03-22 19:26

Inkább ez utóbbi. A merészsége bámulatba ejtő - a hangja nem valami különös.

De lehet, hogy még a merészsége sem annyira nagy szám, mivel ez már régóta a katolikus egyház koncepciója, közel hozni Jézust a fiatalokhoz. Bármivel, de hatni kell rájuk, lehet akár pingpongcsata, vagy ott van az a gördeszkás pap pl.

 

Pilizota 2014-03-22 18:21

Tehetséges. Attól, hogy valaki bevonul a zárdába, még érthet sok mindenhez. Az éneklést a jóisten szerencsére nem tiltja meg. A képzőművészetet sem. A sportot sem. Az apáca is csak ember - tanulmányai által sokkal többet kerül kapcsolatba a művészetekkel is, mint egy átlagember.

Sissi52 2014-03-22 17:48

;)De edes, de a tobbi apaca is vagany enyhen szolva.

Catilina 2014-03-22 15:24

Dehogynem: hangot villantott és sokkolt!

Torolt_felhasznalo_820822 2014-03-22 15:05

Még szerencse, hogy nem villantott! :D:D:D

Capuccino 2014-03-22 14:04

wow!!! valaki összefoglalhatná a dumákat benne, aki tud olaszul. Bár gondolom csak ámulnak rajta, hogy micsoda hangja van, és hogy ki mert állni:)

Nők Lapja Cafe 2014-03-22 14:04

Olaszország egyik tehetségkutatójából indult az apáca, de már Európa más országaiban, sőt még az Egyesült Államokban is imádják az emberek. Nézzétek meg a videót!

Nők Lapja Café: Sokkolt a vagány apáca a tehetségkutatóban - videó

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>