Öltözködjünk

Meggings, avagy férfiak harisnyában

Nagyjából egy 1-1,5 évvel ezelőtt két vállalkozó szellemű fiatalember Andrew Volk és Adam Freck úgy gondolták, hogy jó üzleti vállalkozásnak tűnhet meggingseket – azaz a leggings férfi megfelelőjét – nagy tételben piacra dobni és árusítani. Ami meglepő, hogy valóban sikerük lett!

Az ötlet első hallásra  nem ígért sok bevételt (mivel a férfiak alapvetően nem hordanak színes vagy fényes harisnyákat), a tapasztalatok mást mutattak. Úgy tűnik, a srácoknak igazuk lett, az ötlet bevált.

Az első héten gyakorlatilag kiárulták a teljes raktárkészletüket, és azóta is folyamatosan lépést kell tartaniuk a nagy számú megrendelésekkel. A fiúk szerint a titok abban rejlik, hogy a férfiak is szeretik a kényelmes, könnyű ruhadarabokat. Ezeket a nadrágokat poliészter és spandex keverékéből készítik, magasabb derékrésszel, mint a női fazonokat.  A termékskálájuk igazán sokrétű a sima fekete színűtől egészen a fényes, metálos, mintás darabokon keresztül a cipzáras, nadrágra jobban hasonlító meggingsekig, így biztosítva széles körű vásárlói réteget és felhasználhatóságot… 

Vajon mi a maggingsek titka? Mitől olyan népszerűek? A teljes cikket a 40 és annyi blogon találod.

Meggings, avagy férfiak harisnyában
Meggings, avagy férfiak harisnyában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top