Öltözködjünk

Bocsánatot kért a rajongóktól a Szex és New York Charlotte-ja

Megbánta, hogy a kényelmetlen cipők viselését népszerűsítette.

Bocsánatot kért a rajongóktól a Szex és New York Charlotte-jaKözel 10 évvel azután, hogy a Szex és New York sorozat véget ért, a Charlotte-ot alakító Kristin Davis bocsánatot kért, amiért annak idején arra ösztönözték a nőket, hogy kényelmetlen, toronymagas sarkú cipőkben járjanak.

“Bűnösnek érzem magam a magassarkúk miatt. Úgy tűnt, mintha azt akartuk volna üzenni a nőknek: ilyen cipőket kellene viselnetek, mint ezek. Pedig határozottan nem kell” – fogalmazott a színésznő, aki ugyanitt elárulta, manapság csak ritkán visel magassarkút és olyankor is fájdalmat okoz neki a lábbeli.

A Szex és New York szereplői közül egyébként nem ő az első, aki belátta, hogy a sorozatban viselt magas sarkú cipők tönkreteszik a lábat. “Több, mint tíz éven keresztül a szó szoros értelmében véve magassarkúban rohangáltam. Napi 18 órákat dolgoztam és ezalatt soha nem vettem le őket” – nyilatkozta korábban Sarah Jessica Parker, aki manapság szintén a kényelmes, lapos lábbeliket részesíti előnyben.

És hogy rajtuk kívül még kik azok a híres nők, akik utálják a magassarkút? Kattints, és megtudod!

Forrás: Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top