Öltözködjünk

Gardróbfrissítés: így öltözködj a munkahelyre!

Ha elnyerted álmaid állását, és pár hét múlva kezdhetnél az új helyen, bizonyára szeretnéd felfrissíteni a gardróbodat. De hogyan kezdenél hozzá? Bloggerünk megmutatja, ő hogyan csinálja.

Múlt héten körülnéztem egy kicsit az üzletekben – írja. – Az Orsay-ban gyönyörű világoskék blúz- és pulóver kollekciót találtam, valamint szuper piros blúzokat és piros blézereket is. Máshol (úgy emlékszem a Zarában vagy a H&M-ben) klassz világoskék táskákat, amelyek nagyszerűen illenek az Orsay világoskék blúzaihoz és pulóvereihez. Ezek a színek nagyszerűen kombinálhatóak a fehérrel és a feketével, nézzük, hogyan!

 

 Gardróbfrissítés - munkahelyi ruhák
 
Bizonyára van már néhány alapdarabod neked is, akárcsak nekem: egy fekete nadrág, egy fekete ceruzaszoknya, egy fehér blúz, és talán lapul valahol a szekrényedben egy világoskék – esetleg csíkos – blúz is. Ezeket vedd elő és tedd rendbe: tisztíttasd ki, vagy mosd és vasald ki magad a szoknyát és a nadrágot, a blúzokat simán ki tudod mosni és vasalni otthon is, itt megspórolhatod a tisztítást (és az árát elköltheted egy szép új ruhára).
 
A cikk folytatását a Pretty business woman blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top