Öltözködjünk

Így hordd a “korcsolyás” miniszoknyát!

A műkorcsolyázónők kűrruhájának szoknyaszabását idéző minik szép csendben elárasztották a boltokat. Nem baj. Érdemes hordani.

Miközben a szezon „hivatalosan” legdivatosabb szoknyafazonja a midiszoknya, a legfelkapottabb ruhadarabja pedig a mini  és a sort keresztezéséből született skort, addig egy harmadik fazon, az úgynevezett skater, vagyis korcsolyázószoknya diszkréten, de egyértelműen belopakodott a tél divatjába. Ma már szinte bármelyik fast fashion boltban, többféle színben és mintával megvehető ez az egyébként kimondottan csinos, derekat hangsúlyozó miniszoknya. Mutatunk három lehetőséget, hogyan viselheted.

Ing, táska: Zara, szoknya, nyaklánc: Stradivarius, fülbevaló: Bershka, csizma: Humanic
Ing, táska: Zara, szoknya, nyaklánc: Stradivarius, fülbevaló: Bershka, csizma: Humanic

 

Bár a szett az egyszerű fekete-fehér-szürke színösszeállításból építkezik, a virágmintás skater szoknya és a hangsúlyos nyaklánc még ezt a színvilágot is változatossá teszik. A blúzt ebben az esetben kötelező betűrni, hogy a szoknya szabása megfelelőképp érvényesülhessen. Sikkes, nőies öltözék, melyet akár munkahelyre is felvehetsz, ha a dress code egyébként lehetővé teszi a térd fölé érő szoknya viselését.

Top: H&M, szoknya: Tally Weijl, táska, bakancs: Stradivarius, nyaklánc: Pull&Bear
Top: H&M, szoknya: Tally Weijl, táska, bakancs: Stradivarius, nyaklánc: Pull&Bear

 

Ez az összeállítás minden tekintetben megfelel a legaktuálisabb trendeknek. A kockás  szoknyához sima, fekete topot választottunk, amit szintén betűrve kell hordani. A kiegészítőket a punk irányzat jegyében válogattuk össze. A bakancs a szezon egyik nagy visszatérője, idén télen szoknyával is divatos hordani.

Pulóver: H&M, szoknya: Pull&Bear, táska: Stradivarius, bokacsizma: Zara, fülbevaló: Fércművek
Pulóver: H&M, szoknya: Pull&Bear, táska: Stradivarius, bokacsizma: Zara, fülbevaló: Fércművek

 

Amennyiben az élénkebb színeket, illetve a kevésbé szokványos színösszeállításokat részesíted előnyben, ez a szett lehet a neked való. A skater szoknyákhoz szuperül passzolnak a trendi, köldökig érő felsőrészek is, például ez a rövid, viszont vastag pulóver. Ezt persze nem kell, sőt nem is szabad betűrni a szoknyába, viszont mindenképp vegyél alá egy hosszabb, szűk topot, amit viszont betűrsz. A szoknya rövidsége miatt sok látszik a harisnyából, ezért azt is gondosan kell megválasztanod: mutatós, ha a harisnya színe megegyezik a felsőrészével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top