Öltözködjünk

Nagy pulóverkörkép

Az időjárás ezekben a napokban leginkább a kötött holmik viselésének kedvez. Épp itt az ideje tehát, hogy alaposabban megismerkedjünk az idei pulóver- és kardigánfelhozatallal.

Alap

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Egyszerű, alappulóvert és -kardigánt kerek, csónak és V-kivágással a legváltozatosabb színekben találhatunk a fast fashion üzletekben. Ezek az önmagukban nem különösebben izgalmas, viszont jól variálható darabok nem sokat változnak szezonról szezonra, tehát érdemes a strapabíróbbnak látszó, igényes minőségű modelleket keresni, amiket akár évekig is tudsz még hordani.

Mintás

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Míg a szezon legnagyobb favoritja a kockás minta, addig a pulóvereken mégsem ez, hanem a virágminta a legeslegdivatosabb ezen a télen. Mindemellett divatosak a csíkos, a pöttyös, a maszkulin stílusú, sőt a barokkos, szőnyegszerű minták is. Az előző három télen kimondottan felkapott norvég minta viszont eltűnőben van.

Rövid

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

A köldökig vagy legfeljebb valamivel az alá érő crop top fazon a pulóverek esetében is dívik. Bár nem a lehető legpraktikusabb viselet, cserébe viszont eszelősen trendi és – mint ahogy azzal nemrég külön cikkben is foglalkoztunk – egyáltalán nem nehéz hozzá stílusosan felöltözni.

Alkalmi

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Az elegánsabb vonalat idén egyrészt az áttetsző vagy csipkés betétekkel díszített, vékony, jellemzően fekete pulóverek, illetve a gyöngyökkel, kristályokkal, kövecskékkel vagy épp szegecsekkel díszített pulóverek képviselik. Ezeket bátran viselheted akár szövetnadrággal vagy szoknyával alkalmakra, például ha étterembe vagy színházba mentek, de akár még karácsony este is.

Vastag

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Tavaly-tavalyelőtt érthetetlenül nagy divat volt az ujjatlan vagy rövid ujjú, vastag pulcsi, erre a télre viszont végre visszatértek a hosszú ujjú modellek. Ezen belül a teljesen sima, illetve a „nagyi kötése” típusú, valamint a mintás, a némileg kinyúlt hatású és a férfiasabb stílusú darabok is divatosak, magasan záródó vagy lazább garbó nyakú változatokban egyaránt.

Megnézem
Összes kép (1)

 

A hatalmas, meleg kardigánok híveinek is kedvez a szezon: trendinek számítanak egyrészt a gomb nélküli köpenykardigánok, másrészt pedig a grunge stílus jegyében a kelleténél egy-két számmal nagyobbnak tűnő, szögletesebb fazonú maxikardigánok.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top