Öltözködjünk

Így ne villants hasat télen!

A trendi, köldökig érő felsőrész nem tűnik épp a legpraktikusabb viseletnek a hideg hónapokban, viszont ha ügyesen kombinálod, nagyon mutatós lehet. Rögtön bebizonyítjuk.

Annak ellenére, hogy javában tart az őszi-téli szezon, az üzletek tele vannak úgynevezett crop topokkal, vagyis legfeljebb köldökig érő topokkal, illetve pulóverekkel. A fazon kétségkívül szupertrendi, viszont ahhoz, hogy ne fázz meg benne, és ne is nézz ki úgy, mintha kinőtted volna, fontos odafigyelned a rétegek, a szabásvonalak és az arányok összhangjára. Például így…

Csíkos top: Zara, fekete felső, táska: Mango, szoknya, bokacsizma: H&M, ékszerek: Talestyle (Meska)

Csíkos top: Zara, fekete felső, táska: Mango, szoknya,

bokacsizma: H&M, ékszerek: Talestyle (Meska)

 

Ehhez a rövid, csíkos, pamut felsőhöz tökéletesen passzol a derekat hangsúlyozó, bővülő fazonú miniszoknya. Mivel a felső vékony és szűk szabású, ezért a legjobb, ha egy teljesen testre simuló és a derék vonalát mindenképp takaró, alap topot veszel fel alá. Jelen esetben a legszerencsésebb választás egy fekete modell, és általában véve is érdemes a szoknya vagy a nadrág színéhez igazítani a hosszabbik felsőrész színét. Mivel a szoknya a derekat hangsúlyozza, a fekete topot mindenképp tűrd be! A szetthez lapos vagy magas sarkú csizma egyaránt illik.

Pulóver, szoknya: Zara, fekete felső: Mango, táska: promod, fülbevaló: Ram's Jewelry (Meska), cipő: Bershka

Pulóver, szoknya: Zara, top: Mango, táska: Promod,

fülbevaló: Ram’s Jewelry (Meska), cipő: Bershka

 

A lazább, kissé bővülő fazonú, rövid pulóverhez a „felül bő, alul szűk, alul bő, felül szűk” szabályát betartva egy sztreccs ceruzaszoknyát ajánlunk. Nagyon divatosak most a virágmintás holmik is, a rövid pulcsi és a virágmintás szoknya kombinációja tehát többszörösen is trendi. A ceruzaszoknyához legjobban a magas sarkú cipő megy, mely lehet körömcipő, de akár magas sarkú csizma is.

Pulóver: Mango, ing: Zara, nadrág, táska: Esprit, csizma: Bershka, fülbevaló: Kricsar (Meska)

Pulóver: Mango, ing: Zara, nadrág, táska: Esprit,

csizma: Bershka, fülbevaló: Kricsar (Meska)

 

A köldökig érő pulóver alá egy vele színben harmonizáló inget is felvehetsz, alulra pedig ilyenkor a legtutibb választás a szűk szárú nadrág. Az inget egy ilyen összeállításban viszont semmiképp se tűrd be a nadrágba, mert a hason meggyűrődve, esetlenül fog kibuggyanni a pulóver alól. Az öltözék különböző elemeit szépen összekapcsolja a fülbevaló, melyben minden darab színe megtalálható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top