Öltözködjünk

A midi az új mini!

Az előttünk álló szezon kedvence lesz a midiszoknya. Ötleteket adunk, hogyan viseld.

Az őszi kollekciókkal megérkeztek a boltokba a midi, vagyis a térd alá, illetve lábszárközépig érő szoknyák. Az elmúlt években konzervatívnak számító szoknyafazon az elkövetkezendő hónapokban az egyik legdivatosabb lesz. Kedvcsináló gyanánt megmutatjuk, hogy egy egyszerű, fekete, szűk szabású midiszoknyát hogyan variálhatsz három különféle módon.

Szoknya, felső: H&M, táska: KlassDSign, fülbevaló: Macsarandi (Meska)
Szoknya, felső: H&M, táska: KlassDSign, fülbevaló: Macsarandi (Meska), cipő: Vagabond

A pöttyös minta is újra divat, egy ilyen vagy ehhez hasonló pöttyös felsőrész pedig stílusban remekül passzol a midiszoknyához. A szettnek bájt és játékosságot kölcsönöz, ha a fekete-fehér ruhadarabokat élénk színű kiegészítőkkel és cipővel kombinálod. A képen látható rózsaszín egy lehetséges javaslat, helyettesíthető például meggypirossal, krómsárgával, ír zölddel vagy királykékkel is, ízlés szerint.  

Szoknya:H&M, blúz: Mango, dzseki, táska: Esprit, fülbevaló: Övcsatbolt (Meska), cipő: Zara
Szoknya: H&M, blúz: Mango, dzseki, táska: Esprit, fülbevaló: Övcsatbolt (Meska), cipő: Zara

Egy fekete midiszoknya és egy kék farmerdzseki olyan alappárosítás, ami a nyár végi, ősz eleji időszakban nagy barátod lehet. Felvehetsz hozzá egyszínű vagy akár mintás topokat, ingeket is, szinte mindenfélét a kimondottan sportos darabokon kívül. Ha legalább 170 centi vagy, lapos cipővel, például balerinával is hordhatod a midiszoknyákat. Abban az esetben viszont, ha alacsonyabb vagy, a magas sarkú cipő ehhez a fazonhoz szinte kötelező, és annak érdekében, hogy optikailag ne nyomjon össze, arra is figyelj, hogy a szoknya ne érjen le egészen a lábszárközepedig, alá pedig pláne ne.  

Szoknya: H&M, blúz: Esprit, táska: Zara, fülbevaló: Tündér Műhely (Meska), cipő: Zara
Szoknya: H&M, blúz: Esprit, táska: Zara, fülbevaló: Tündér Műhely (Meska), cipő: Mango

A bordó-fekete színkombináció jó eséllyel az őszi-téli hónapok egyik slágere lesz. Ezt az elegáns összeállítást felveheted például az irodába, de bevetheted akkor is, ha étterembe vagy épp színházba mész. A szoknya vonala akkor érvényesül a legjobban, ha a blúzt betűröd, viszont ha épp has-derék-csípő tájékon van rajtad némi takargatnivaló, akár kívül is hagyhatod. A szett működik fekete cipővel és kiegészítőkkel is, de még mutatósabb, ha egy vagy több elemen visszaköszön a blúz bordó színe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top