Öltözködjünk

Ezt árulják ősszel a hírességek

Penélope Cruz egy táskához, Sienna Miller viszont a pasijához bújik szerelmesen. Celebek és divatkampányok 2013 őszén.

Chanel

 

Celebek őszi divatkampányai

 

A Chanel előőszi, skót stílusban készült kollekciójához személyesen a divatház kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld készítette el a kampányfotókat, Tilda Swinton főszereplésével. Az éterien androgün színésznő tökéletes választás volt: mintha csak a háttérben látható freskóról lépett volna le talpig Chanelben. Művészeti alkotás született.

Givenchy

 

Celebek őszi divatkampányai

 

A Givenchy divatház nem érte be egyetlen hírességgel, őszi kampányukat e tekintetben többszörösen is bebiztosították. A Mamma Mia! című filmmel világhírűvé vált Amanda Seyfried mellett a Vogue Paris egykori főszerkesztője, Carine Roitfeld is az őszi kollekció reklámfotóin pózol, méghozzá a lánya, Julia Restoin Roitfeld társaságában. Kár, hogy maguk a képek nem különösebben izgalmasak.

Loewe

 

Celebek őszi divatkampányai

 

A tavaszi után a spanyol Loewe őszi kampányában is Penélope Cruz szereti nagyon a márka táskáit és kiegészítőit. A színésznő ugyan már igencsak gömbölyödő pocakkal vett részt annak idején a fotózáson, ám a képeken ebből gyakorlatilag semmi sem látszik.

Burberry

 

Celebek őszi divatkampányai

 

A Burberry ebben az évben romantikus hangulatú fotókkal népszerűsíti őszi kollekcióját, melyeken Sienna Miller és Tom Sturridge gabalyodnak egymásba. Bár mindketten színészek, a fotózáson valószínűleg nem nagyon kellett a színészi képességeikre hagyatkozniuk, hiszen a civil életben is egy pár alkotnak.

Louis Vuitton

 

Celebek őszi divatkampányai

 

Az egykor a Dawson és a haverok című tinisorozatból indult Michelle Williams a szerencsés, aki ebben az éven a Louis Vuitton luxustáskáit reklámozhatja, és úgy mellesleg divatba hozhatja a borvörös rúzst is.

Ann Taylor

 

Celebek őszi divatkampányai

 

Kate Hudson az amerikai Ann Taylor márka őszi kampányában dolgozó anyát alakít. Bár neki is van két kisfia, ám a fotón nem velük, hanem imádni való unokaöccseivel – a testvére, Oliver fiaival – látható.

Jimmy Choo

 

Celebek őszi divatkampányai

 

Nicole Kidman új bubifrizurával adja a végzet asszonyát a Jimmy Choo divatház Hitchcock-hősnők ihlette kampányában. A színésznő ugyan még mindig kissé viaszbábuszerű, viszont legalább már nem párnaarcú.

Max Mara

 

Celebek őszi divatkampányai

 

Az egyik legnormálisabb hollywoodi sztáranyuka – Ben Géza Affleckné –, Jennifer Garner sosem szerepelt még divatkampányban, az olasz Max Mara divatháznak pedig sosem volt még celeb reklámarca. Egészen eddig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top