Öltözködjünk

Bódi Sylvi “túlöltözte” a Playboy-bulit

Legalábbis ő maga így gondolja. Azért messze volt az elegánstól.

„A dress code fehérnemű vagy koktélruha volt. Én szeretek egy rendezvényre “normálisan” felöltözni, így a képen látható ruhát viseltem, ami azt gondolom, hogy egyszerre szexi és elegáns is. 😉 Nem éreztem volna jól magam ennyi ember között egy szál fehérneműben, plusz nem akartam egy lenni a sok tangában szaladgáló hölgy közül. 🙂 Na, most ez olyan jól sikerült, hogy rendesen ki is emelkedtem a tömegből ebben a szettben… 😀 Már a beengedésnél gyanús volt a dolog, hiszen a lányok tenyérnyi kis ruhadarabokat viseltek, de később bent olyanokat is láttam, akik csak testfestéssel takarták a ‘micsodájukat’… Szóval elsőre átjött, hogy egy pettyet túlöltöztem a rendezvényt…” – fűzte hozzá Bódi Sylvi hivatalos Facebook-oldalán az alábbi képhez, mely a Los Angeles-i Playboy-villában készült róla a minap.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Nos, bár a ruha tényleg valamivel többet takar, mint egy testfestés vagy egy tanga, viszont még így sem látszik többnek egy csipkés hálóingnél, ami azért lássuk be, igencsak messze van az elegánstól, ráadásul a szabása sem a legelőnyösebb Sylvi számára. A modellnek tehát szerintünk egyáltalán nem kell aggódnia amiatt, hogy túlöltözte volna a rendezvényt. Legfeljebb ezúttal nem mutatta meg azt, amit egyébként már mindenki – aki csak akart és az is aki nem – látott…

Kíváncsi vagy, mit lehet tenni a sötét karikák ellen? Segít a Nők Lapja Café Válaszkereső oldala!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top