Öltözködjünk

Eltünteti az úszógumit a “csodafarmer”

Vagy nem is akkora csoda?! A vásárlók mindenesetre kapkodják…

A brit Asda áruházlánc dobta piacra a “csodafarmert”, amit azoknak a nőknek szánnak – a kutatások szerint a probléma a nők kétharmadát érinti –, akik elégedetlenek a derék-, has- és csípőtájékukkal. A magasított derekú nadrág laposabbnak mutatja a hasat, leszorítja az úszógumit, keskenyíti a csípőt, és formásabbá teszi, megemeli a feneket.

Balra egy hagyományos, jobbra a csodafarmer
Balra egy hagyományos, jobbra a csodafarmer

A nadrág tervezői lényegében semmi újat nem találtak fel, hiszen a magas derekú farmernadrágok évtizedek óta léteznek, legutóbb 4-5 évvel ezelőtt voltak igazán divatban. Szinte bármelyik kellőképpen erős anyagból készült, magas derekú nadrág tudja ugyanazt, mint a csodafarmerként aposztrofált modell. Mindenesetre 18 fontos, vagyis nagyjából 6000 forintos farmerből a vásárlók a forgalomba kerülés napján alig néhány óra alatt elkapkodták a teljes raktárkészletet, és a modell azóta is a legmagasabb eladási adatokat produkálja a márka farmernadrágjai között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top