Öltözködjünk

Új trend: testápoló alakformáló fehérneműk

Akinek nincs ideje arra, hogy reggelenként testápolóval kenegesse magát, mostantól a fehérneműjének a viselésével is bársonyos bőrre tehet szert.

Új trend: testápoló alakformáló fehérneműk

Csupán néhány nappal ezelőtt jött ki a Wrangler a bőrápoló anyagokat tartalmazó szövetből készült farmernadrágjaival, melyek hatvan mosást kell, hogy bírjanak, amíg elfogy belőlük a hatóanyag, de természetesen utána is hordhatóak. Ezt a trendet lovagolja meg a Triumph fehérneműgyártó cég az új kollekciójával, mely ugyanazon elv alapján hivatott szépíteni a nőket.

A Triumph legújabb alakformáló fehérneműkből álló kollekciója nem csupán azért simul nagyon kellemesen a testre, mert finom, de a testet mégis erősen tartó anyagból készült. Az új fajta anyagba mikrokapszulák ezreit építették bele, melyek aloe verát tartalmaznak, ami köztudottan az egyik legjobb bőrápoló anyag, amit a természet adhat. Ezek a kapszulák a hidratáló és revitalizáló anyagokat fokozatosan bocsátják ki magukból és finom érzetet adnak a bőrnek.

Az ápoló hatás elvileg száz mosás erejéig tart ki, és ehhez nincsen szükség különleges bánásmódra az anyag mosásakor sem. A „Light Sensation” kollekcióban találhatóak ápoló anyagokkal ellátott alakformáló alsószoknyák, kombinék, és bugyik feketében, illetve finom fagyiszínekben is. Ha úgy számolunk, hogy száz napig elhagyhatjuk a testápoló használatát, azaz nagyjából egy harmad évig, és mondjuk havi egy tubust használnák el, akkor még az is lehet, hogy megéri a fehérneműért kiadott pluszpénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top