Öltözködjünk

Keira Knightley csizmáját akarják a nők

Csak várólistán lehet hozzájutni a sztárok körében is felkapott bokacsizmához.

Bár első ránézésre nem tűnik különösebben nagy számnak az Acne márka Pistol bokacsizmája, mégis élvonalbeli hírességek sora van érte oda, többek között Mila Kunis, a Doktor House-ból ismert Olivia Wilde, de Rachel Weisz, Michelle Wiliams, Kylie Minogue, Dakota Fanning és Jessica Alba is. A lábbeli legnagyobb rajongója a sztárvilágban azonban kétségkívül Keira Knightley, aki többféle színben is vásárolt belőle és igen gyakran viseli.

Mila Kunis, Keira Knightley és Olivia Wilde
Mila Kunis, Keira Knightley és Olivia Wilde

A 350 fontba, azaz nagyjából 121 000 forintba kerülő bokacsizma az utcai divatbogok szereplői  számára is egyre inkább „kötelező” darab. Az Acne pedig a napokban piacra dobta a legújabb Pistol modellt: a csizma kobaltkék verzióját.

Ezért vannak oda
Ezért vannak oda

Az új változatért valósággal meg vannak veszve a divatrajongók, olyannyira, hogy a rendelkezésre álló készletet máris elkapkodták, így aki hozzá akar jutni, annak egy hosszú várólista végére kell feliratkoznia.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top