Öltözködjünk

Brutális cipőt villantott Anne Hathaway

A színésznő szemmel láthatólag nem érezte különösebben jól magát a bizarr lábbeliben.

Az eddig megjelent kritikák szerint Anne Hathaway alakítása A nyomorultak musical moziváltozatában erősen Oscar-gyanús, a film amerikai premierjén viselt öltözékét elnézve viszont az Oscar-gáláig remélhetőleg lecseréli a stylistjait.

Nem lehetett kellemes viselet
Nem lehetett kellemes viselet

Már a kissé kukazsákra hajazó estélyije sem volt épp telitalálat, de bizarr, a szado-mazo stílusú, combig érő gladiátorcipője menthetetlenül tönkretette a szettjét. A ruhát és a cipőt egyébként egyaránt Tom Ford amerikai divatguru tervezte, ettől azonban még nem passzoltak össze, és még kevésbé álltak jól Hathaway-nek.

A színésznő meglehetősen erőltetett arckifejezéssel vonult a vörös szőnyegen, szemmel láthatólag ő sem érezte igazán jól magát az öltözékben, amit abszolút meg lehet érteni.

Ha az ő problémáján nem is, de sokszor kisegíthet minket egy jó smink. De mi van, ha szarkalábakkal küzdünk? A Válaszkereső.hu megmondja!

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Brutális cipőt villantott Anne Hathaway

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top