Öltözködjünk

Így fehérítsd a fogadat házilag!

A nők sok mindent szeretnének, például világbékét, pénzfát és hasonlóakat, de talán abban is mindannyian egyetértünk, hogy szeretnénk fehér fogakat is. Megmutatjuk, hogyan érhetjük el ezt házilag.

Így fehérítsd a fogadat  házilag!

Használj otthoni fogfehérítő készítményeket!

Tényleg jók, nem véletlenül olyan drágák, de persze így is sokkal olcsóbbak, mint a fogorvosnál végzett fehérítés. A fogorvosok azt javasolják, hogy legalább hat óráig hagyjuk fent őket fogmosás után.

Fehéríts hidrogén-peroxiddal

Egy régimódi mosakodórongyot márts hidrogén-peroxidba, majd dörzsöld végig vele a fogaidat a sarkával. Vigyázz az ínyedre, annak nem hiányzik a vegyszer, és persze ne válj függővé a praktikától, inkább csak alkalmakra vesd be. Legalábbis ha a fogaidról van szó.

Így fehérítsd a fogadat  házilag!Használj fehérítő fogkrémet!

Arra ugyan nem jók a fehérítő fogkrémek, hogy az elszíneződött fogakat ismét hófehérré tegyék, de ha rendszeresen ilyen fogkrémmel mosol fogat, a hatóanyag, a szilícium-dioxid nem engedi, hogy újabb foltok jelenjenek meg a fogaidon.

Viselj kékes rúzst!

Ha fényes és kékes árnyalatú, azaz cseresznye, málna, vagy pink színű rúzst használsz, a fogaid automatikusan fehérebbnek fognak tűnni. Teszteld a hatást egy barnás rúzzsal: ugye, hogy sárgásnak tűnik a fogad tőle?

Moss fogat!

Méghozzá minden étkezés után. Ha evés után azonnal fogat mosol, akkor az ételekben található, elszíneződéseket okozó anyagoknak nem lesz rá idejük, hogy a fogaidon csücsülve kifejtsék káros hatásaikat, ahhoz ugyanis hozzávetőleg fél óra kell.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top