Öltözködjünk

Indul a karácsonyi szezon: WAMP gyerekeknek

Az ország kedvenc dizájnvására ezen a héten a gyerekeknek kedvesedik, WAMP mini vasárnap a Millenárison. És ugye már mondani sem kell: a cikk végén értékes akciós kupont találtok.

Jó hír a dizájn rajongóknak, hogy november elejétől Karácsonyig minden vasárnap megrendezésre kerül a WAMP design vásár a Millenárison, ám hétről-hétre más-más terület képviselői kerülnek a fókuszba. A dizájn vásár az adventet megelőző időszakban egy vadonatúj koncepció szerint öt témakör képviselőit vonultatja fel. November 18-án a WAMP Mini várja az érdeklődőket a Millenáris Fogadóban, de természetesen a térben is elkülönülten megjelenő szekció mellett a WAMP jól ismert dizájnerei és gasztro kiállítói is ott lesznek a már megszokott formában.

Indul a karácsonyi szezon: WAMP gyerekeknek

A vadonatúj szekció fókuszában a gyerekek állnak, a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig.  A hónap harmadik vasárnapján a téma legjobb hazai képviselői lesznek jelen kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel.  A palettán minőségi gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és sok más olyan tárgy is szerepel, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére egyaránt számot tarthat.

WAMP Mini programok:

10.00
    Az , személyre szabott süteményeket kínáló Kopenka közös karácsonyi marcipán hóember és Mikulás készítésre várja a gyerekeket.

11.30    A WAMP Mini alkalmából kerül sor a Mindenki tud rajzolni című kreatív gyerekkönyv bemutatójára is.  “Ez az album olyan gyerekeknek készült, akik szeretnek rajzolni és olyanoknak, akik még nem.”Az ismertető követően a szerzők közös rajzolást, színezést szerveznek, a kötet feladataihoz kapcsolódóan. 

16.00    Illusztrációs kurzus kicsiknek és nagyoknak Radnóti Blanka és Szepesi-Szűcs Barbara vezetésével. A program A három fenyőfa című mese alapján a ácsonyi történethez kapcsolódó illusztrációt készíthetik el vállalkozó kedvű alkotók, amelyet természetesen meg is tarthatnak. 

Az alábbi kupont se hagyd otthon!

Indul a karácsonyi szezon: WAMP gyerekeknek

 
A programokra a belépés ingyenes.

WAMP Mini – minden, ami gyerek
November 18.
10.00-18.00
Millenáris Fogadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top