Az 5 legmenőbb ducidivatblog

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A duci lányok is öltözködhetnek trendin és csinosan. A plus size divatbloggerek bebizonyítják. Íme, az öt kedvencünk.

Gabi Gregg – Gabifresh

http://www.gabifresh.com/
gabifresh.com


A New York-i Gabi 2008-ban, friss diplomás újságíróként, hobbiból indította el divatblogját, és ma már főállású blogger. Blogjában nem csupán a saját öltözékeit mutatja be, de általános divat- és életmódtanácsokat is a duciknak. A célja, hogy őt és a hozzá hasonló testalkattal rendelkező csajokat ne a duciságuk, hanem a stílusuk alapján ítéljék meg. A lány nyáron kampányt indított annak érdekében, hogy a plus size méretű nők is merjenek fürdőruhát viselni, ennek érdekében pedig maga is megmutatta a testét bikiniben.

Nicolette Mason

http://www.nicolettemason.com/
nicolettemason.com

 
A szabadúszó újságíró-divatszerkesztőként dolgozó, Brooklynban élő Nicolette Mason a pimaszul nőies stílust képviseli. Ötleteket meríthet tőle minden olyan molett lány, aki fiatalosan, mégis sikkesen szeret öltözködni. A blogger a kiegészítőkért és a sminkcuccokért is odavan, így ezekről rengeteget publikál, de gasztronómiai, lakberendezési és utazás témájú posztokat is találunk a blogjában.

Ragini Nag Rao – Curious Fancy

http://curiousfancy.com/
curiousfancy.com

 
Ha a – pozitív értelemben véve – legcukibb plus size divatbloggert keresnénk, a 27 éves Ragini jó eséllyel indulna a címért. Bájos, vintage stílusú öltözékeiben művészi igényű fotókon pózol: a blogja leginkább egy mesekönyvre hasonlít, aminek ő maga a főszereplője. Az angol blogger egy nyilatkozatában elmondta: azt szeretné, ha a duci nők észrevennék, hogy a testük értékes, és nekik is megéri igényesen öltözködni.

Chastity Garner – Garner Style

garnerstyle.blogspot.com
garnerstyle.blogspot.com


A Dallasban élő harmincas Chastity Garner imádja az élénk színeket, a feltűnő mintákat és a merész szabásvonalakat, vagyis minden olyasmit, amit a duci nők általában kerülni próbálnak. Bloggerként, stylistként ás újságíróként azon dolgozik, hogy a telt nők öltözködésével kapcsolatos sztereotípiákon változtasson.

Sakina Benachich – Saks In The City

http://www.saksinthecity.blogspot.hu/
saksinthecity.blogspot.com


A francia Sakina kislánykora óta túlsúlyos, és sokáig úgy érezte, ha csinosan akar öltözködni, le kell fogynia. Vékony barátnőit azonban már akkoriban is szívesen elkísérte vásárolni, és olyan szetteket állított össze a számukra, amilyeneket ő maga az alkata miatt nem mert viselni. Idővel aztán megbarátkozott a testével és kialakította a saját stílusát. A blogja mellett az olasz Vogue duciknak készülő kiadásában is publikál. Bár a bejegyzéseit javarészt franciául írja, de akik nem beszélik a nyelvet, a fotókról azok is elleshetnek jó néhány ötletet.

Olvass tovább

Hozzászólások

Csendike 2012-11-10 21:08

Csak szeretnének ducik lenni.

marieklein 2012-11-10 15:45

szerintem egyszerűbb lenne lefogyni...

Catilina 2012-11-10 15:16

Itt a legnagyobb baj nem a testalkatukkal van, hanem az ízlésükkel. Ilyen ruhákat egy tökéletes testre sem aggatnék rá, hacsak nem rongyosbálba készül (talán a második és az utolsó darab kivétel, mert nem papagájaspiránsoknak készült). Szörnyű, nem tudom, kinek jutott eszébe ezeket példaként felhozni. :(

kristyn 2012-11-10 14:31

Duci lányok trendin és csinosan???? Nelem inkább: "lesz@rom, hogy kövér vagyok" - nak tűnik....

Sarkofag 2012-11-10 11:58

Ha ezek a ducik, kik a dagadtak? A második képen lévő nő borzalom.

Menoka 2012-11-10 11:29

Ezek a lanyok nem ducik, hanem koverek!!!!!! A duci az, ha van valakin 10-15 kg felesleg, de ez mar reg nem az a kategoria!!! A ruhak is borzamasan neznek ki.

semiramis 2012-11-10 11:07

mar megint az ertelmezö keziszotar hianya...

 

a duci gömbölydedet (44-48) jelent. a fotozott nök kimondottan köverek (58+). eleg nagy különbseg. 

 

kb, mintha napi 1 doboz zigarettanal azt mondanam, neha ragyujt.