Öltözködjünk

Eltűnt a nyári barnaságod? – Alkalmazkodj!

Itt az ideje, hogy belenyugodjunk, hogy lassan elveszítjük a nyári színünket és a napsütötte barnaság helyett más stratégiákat vezessünk be arra, hogy jól nézzünk ki.

Eltűnt a nyári barnaságod?-Alkalmazkodj!Mindegy, hogy milyen a bőrünk alapszíne, valószínű, hogy az őszi hónapokban egy-két árnyalattal világosabb, mint nyáron. Nem jó ötlet a végletekig ragaszkodni az „egészségesebb” bőrszínhez, inkább igazítsunk minden mást a téli a „sápadtságunkhoz”.

Világosítsuk ki a hajunkat! Igaz, hogy nem ezt tanultuk az anyukánktól, de sokkal jobb ötlet télre egy-két világosabb melírcsíkot húzatni az arcunk köré, mint egyszerűen sötétebbre festeni a hajunkat. Kevésbé fogunk  sápadtnak hatni. (Gondoljunk csak Marilyn Mansonra.)

Használjunk pirosítót! Hagyjuk most egy darabig a bronzosítót, úgyis feltűnő lenne nagyon világos bőrön, vegyük inkább elő a pirosítónkat, és azzal adjunk fényt az arcunknak. Tehetjük az arccsontra vagy arc almácskáira, ahogy jobban áll, és már az is idejétmúlt jó tanács, hogy olyan színt válasszunk, amilyen az arcunk, ha természetesen kipirosodunk. Használjunk azt, amelyik tetszik, és kész.

Viseljünk rúzst! A nyári rózsaszínes és korallos halványabb árnyalatokat felváltották a bordóspirosak és a bogyós gyümölcsök színei. Ha ilyeneket használunk, két dolog történhet: fantasztikusan fogunk kinézni, vagy borzalmasan fogunk kinézni. Ha biztosra akarunk menni, használjunk egy kevés sötét rúzst, és az ujjunkkal kenjünk el a szánkon, majd itassuk le papír zsebkendővel. A kemény kontúrok és a sötét felület egy bizonyos kor után nagyon öregít, viszont ha van szín az arcon, az csak jó lehet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top