Öltözködjünk

Mindig ugyanabban a ruhában jár a Facebook alapítója

Több mint 20 ugyanolyan szürke pólója van Mark Zuckerbergnek, de nem ő az egyetlen híresség, aki megszállottan ragaszkodik egy bizonyos ruhadarabhoz.

Régóta sejtettük, de nem mertük kimondani, de most végre beismerte a Facebook alapítója, hogy ő bizony minden nap ugyanolyan ruhában van, és kész. Lehet akár a nászútján vagy egy konferencián, Mark Zuckerberg mindig ugyanazt a szürke pólót viseli – a felesége szerencséjére azért az esküvőn maradt az öltönynél. Persze nem csak egy darab van a ránézésre semmi különös pólóból a szekrényében. Egy tévéműsorban beismerte, több mint 20 darab van a gardróbjában ugyanabból a pólóból, mert egyszerűen nincs kedve azon gondolkodni reggel, hogy mit vegyen fel. Csak benyúl a szekrénybe és hopp, vajon mit vesz ki minden áldott nap? Csak nem?!  De, egy szürke pólót!

Még Rómában is...
Még Rómában is…

A milliárdos Zuckerberg viccelődve még azt is megjegyezte, hogy nincs túl sok helye otthon a ruháinak, konkrétan egy fiókban tartja a pólógyűjteményét, mert az egész gardróbot főleg a felesége, Priscilla ruhái uralják.

Nem ő az egyetlen híresség, aki – annak ellenére, hogy megengedhetné magának a változatosságot – ragaszkodik egy bizonyos ruhadarabhoz. Például a nemrég meghalt Steve Jobs, az Apple alapítója is mindig ugyanolyan fekete garbóban járt. Neki megbocsátottuk, de Kate Middletonnak képtelenek vagyunk. Vilmos herceg neje ugyanis képtelen megszabadulni egy púderszínű tűsarkútól, bár bizonyára van belőle neki pár darab. Azért nem értjük ezt a végtelen ragaszkodást, mert az ifjú feleségnek van ízlése, és hozzá ruhatára is. Miért pont ez a cipő a kedvence?

Aztán ott van a világ egyik legbefolyásosabb  nője, Angela Merkel, a német kancellár, aki a ruhái színét még váltogatja, de a fazonnal biztosra megy, a három-négy gombos, kis gallérú blézernél jobbat nem találtak ki, legalábbis Angela számára. Szemezgess a Daily Mail szemtelen összeállításából, ami tényleg bizonyíték arra, hogy a német kancellár asszony sem szereti annyira a változatosságot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top