Öltözködjünk

Az ötvenes nőknek a legmenőbb a ruhatáruk

Csak négy felesleges ruhadarabot őriznek a szekrényükben az ötvenen felüli nők egy friss felmérés szerint. Irigykedünk…

Tinédzserkorunkban többnyire kinyúlt férfipulcsiban jártunk, meg bakancsban és persze szakadt nadrágban, ami akkor épp nem volt divat. Aztán a húszas éveinkben vettünk mindenféle ruhát, volt, ami egyszer sem volt rajtunk, volt, amit elajándékoztunk a húgunknak, és volt, amit széthordtunk. Így a harmincas éveinkben is csak várjuk azt a pillanatot, amikor elégedetten kinyitjuk a szekrényajtónkat, és azt mondhatjuk: kész vagyunk. Ha te is arról álmodozol, hogy minden ruhád kedvenc legyen, vagyis hogy ne legyen olyan nap, amikor „egynek elmegy” ruhába bújsz, várd ki, amíg ötvenéves leszel.

Az ötvenes nőknek a legmenőbb a ruhatáruk

Az 57 éves nők tudják igazán, mi áll jók nekik egy brit online áruház felmérése szerint. És amiért a legjobban irigyeljük őket, hogy olyannyira pontosan be tudják lőni vásárláskor, hogy mi az, amit valóban hordanak majd és még jól is érzik magukat benne, hogy csupán – és most tessék figyelni – 4, azaz négy olyan ruhadarab van a gardróbjukban, amit sose vesznek fel. Mi most gondolatban átpörgettük a ruhatárunkat, és sajnos sokkal több felesleges ruhánk van, csak sajnáljuk őket bárkinek odaadni, mert mi van, ha holnap úgy ébredünk, hogy most felvettük volna…

Vicces, de a felmérés szerint akkor 40 év tapasztalat kell egy nőnek, hogy tökéletesen eltalálja, milyen ruhákat szeretne hordani. Sőt, az ötvenes nők nem járnak boltról boltra, hanem tudják, ha bemennek abba a bizonyosba, amit ugye már megtaláltak, és felpróbálnak néhány darabot, akkor tuti meglesz, amit akartak. Szóval csajok, igazán jó hír, hogy ötvenes éveinkben rövidebb idő alatt, jobb ruhákat találunk majd – legalábbis a felmérés szerint. Állítólag azért, mert az ötvenes nők magabiztosabbak, így jobb döntéseket hoznak, mint a fiatalabb nők.

Kitartás, ha még nem vagy ötven, mi segítünk, mi legyen a szekrényedben, ami nem megy ki a divatból…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top