Öltözködjünk

Hajötletek őszre

Ha nem tudjuk mit kezdjünk a frizuránkkal, és már unjuk, hogy mindig egyformán néz ki, ezeket az egyszerű hajakat pár perc alatt elkészíthetjük magunknak.

Pótfrufru: az interneten nagyon egyszerűen beszerezhető az úgynevezett pótfrufru.(fake bangs-ra keressünk rá) Ebben a találmányban az a jó, hogy viselhetünk frufrut, anélkül, hogy hosszútávon el kéne köteleznünk magunkat a folyamatos szárítás és a szembe lógó haj mellett. A könnyen betűzhető kiegészítőt a fodrásszal is levágathatjuk, hogy illjen az arcformánkhoz és külön előnye, hogy nem nő le.

4 egyszerű hajötlet őszreModern lófarok: az idén a lófarok a tarkó és a fejtető között félúton helyezkedik el. Divat ugyan a göndör haj, de ha igazán vagányak akarunk lenni, vasaljuk ki, és lapítsuk a fejünkre a hajat, szorosan fogjuk össze, majd egy tincset, vagy bőrpántot- ha igazán bátrak vagyunk-tekerjünk a copf köré.

Díszes hajkiegészítők: Dolce&Gabbana-nál voltak láthatóak a kifutón azok a hajdíszek, melyeknek egyszerűbb és olcsóbb verzióit mi is megvehetjük a boltokban. Ezeket szinte mindegy, hogy milyen frizurába tűzzük bele, a lényeg, hogy azért organikusan mutasson a hajban, ne pedig úgy nézzen ki, mintha megdobtak volna minket masnival és kristályokkal.

 

Fél lófarok: ez a haj megmutatja az arcot, de nem nélkülözi teljességgel a kibontott haj játékosságát sem, azért ideális, például randevúra. Fogjuk össze a halántékunk és a fülünk közé eső hajtömeget, majd lazán tűzzük meg. Vigyázat, ez a viselet most csak hullámos hajjal divatos, bár igazából ez kevésbé számít, mint az, hogy kinek mi áll jól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top