Öltözködjünk

A Kiskakas, aki gyerekeknek tervez – Újra WAMP

Bár a reggelek és az esték már hűvösek, s a fények is tompábbá válnak, az ősz első hónapjában szeptember 16-án még az Erzsébet térre vár mindenkit a WAMP. A vásáron ismét több mint száz designer kínálja majd portékáját, természetesen nem marad el a Spájz, a WAMP gasztro szekciója sem.

Elkezdődött a tanév is, ezért néhány olyan kiállítóra szeretnénk felhívni a figyelmet, akik különleges füzeteket és sok egyéb ellenállhatatlan apróságot kínálnak. Agócs Írisz újrahasznosított papírból készülő, kézzel szitázott Noto notesz sorozatát hozza el, Kun Dorottya Könyvészet márkája kézzel és törődéssel készült naplókat és füzeteket kínál, Róth Anikó pedig bűbájos rajzokkal díszített naptárakkal, határidőnaplókkal és spirálfüzetekkel készül. Az éppen olvasni tanuló gyerekek és kezdő könyvmolyok figyelmébe a Cerkabella igényes és vonzó kiadványait ajánljuk.

A Kiskakas, aki gyerekeknek tervez - Újra WAMP

A hónap designere szeptemberben a Kiskakas. A gyerekeknek készülő tárgyakat, kedves csomagoló papírokat, egyedi füzeteket kínáló meglehetősen fiatal designműhely Sikó Bori, Bella és Balázs közös ötlete alapján született. A brand legújabb kollekciójában fából készülő állatfigurák szerepelnek, amelyet egy fiatal hangszerkészítő mester, Hild Dániel jegyez. Az állatsereglet minden egyes mívesen kidolgozott, finoman stilizált darabja kézi munkával, gőzölt akácból és hársfából készül, olykor 16-20 munkaóra alatt. Bár az állatokat Boriék eredetileg gyerekeknek szánták, a gyakorlatban inkább felnőttekhez kerültek a kézbe simuló elefántok antilopok, és orrszarvúk.

A Kiskakas, aki gyerekeknek tervez - Újra WAMP

A WAMP idén utoljára jelentkezik az Erzsébet térről, (10 és 19 óra között), októbertől már zárt helyen várják a dizájn rajongóit!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top