Öltözködjünk

Szemöldökmentesek lesznek az őszi sminkek

Van, akinek jól áll, ha némiképp hasonlít egy ufóhoz, van, akinek nem. Kipróbálni, mindenesetre ki lehet.

Szemöldökmentesek lesznek az őszi sminkek

A szőkített szemöldök nem az a trend, amit bárki bevállalhat és mindenkinek jól is fog állni. Már a kipróbálásához is nagyfokú hidegvér és bátorság szükségeltetik, viszont egészen különleges hatást is lehet vele elérni: némiképp ufószerűt.

A szőkített szemöldökkel már tavaly is találkozhattunk, mostanra azonban tényleg bevette magát a kifutók világába. Calvin Kleinnél a világos szemöldököt sötét hajjal párosították, a Prada-nál viszont csak félig szőkítették ki a modellek szemöldökét, így narancsos színük volt. A trend lényege, hogy a kifutós sminkekben ne legyen minden elem hangsúlyos; és mivel most visszatértek a bordó rúzsok és a füstös szemek, ha még a szemöldök is erős lenne, akkor a lányok úgy néznének ki, mint pl. Kim Kardashian, ami nem túlságosan divatos; inkább szexi, vagy közönséges, ha úgy tetszik.

Ha szeretnénk kipróbálni a szemöldök kivilágosítását, semmiképpen se higgyük, hogy egyedül is menni fog. Ha hajfestékkel próbálkozunk, szinte biztosan narancssárga lesz az eredmény, úgyhogy keressünk fel egy olyan kozmetikust, akinek van tapasztalata ebben is, és bízzuk rá a műveletet.

A másik megoldás, melyet házilag is kipróbálhatunk, hogy egy gyengébb papírragasztóval lekenjük a szemöldökünket, megvárjuk míg nagyjából megszárad, majd megismételjük a műveletet és a szálakat teljesen elsimítjuk. Ha ügyesek voltunk, ettől kellőképp sima felületet kapunk ahhoz, hogy lealapozzuk a szemöldökünket és utána már olyat festünk vagy nem festünk a helyére, amilyet akarunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top