Öltözködjünk

Megjelentek a Chanel- blézer utánzatok a boltokban

A Chanel kosztüm jó dolog. Nade ki jár Chanel kosztümben manapság az orosz milliárdosok feleségein kívül?

Megjelentek a Chanel- blézer utánzatok a boltokban

A Chanel kosztüm sosem megy ki a divatból. Olyan státuszban van a divat világában, mint a farmer, csak kevésbé nélkülözhetetlen. Legalábbis az volt eddig;  pláne, hogy egy valódi Chanel kosztümért, mely többnyire kevert tweedből vagy bukléből van, egysoros gombolású, és eltérő színű szegéllyel látják el a mindig kritikus Karl Lagerfeld varrónői, nagyon súlyos pénzeket kell leperkálni.

Most viszont a high street boltokat ellepte ez a trend és szinte mindenhol megtalálható. A H&M-ben még kaphatóak a nyári leárazás utolsó darabjai között ilyen típusú zakók, azonban főképp fagyiszínekben és nem igazán szépen szabva. A Zara-ban viszont olyanok az őszi-téli blézerek, hogy nem egy közülük szinte tényleg olyan, mintha egyenesen Chanel koppintás lenne, viszont a H&M-esekhez képest négyszer annyiba kerülnek. Középutat képeznek a két bolt kínálata között a Stradivariusban és a Bershkában kapható zakók, melyek szépek, de a legtöbb darabot valamilyen szegeccsel látták el. Bár ezek is hasonlítanak a Chanel darabokhoz, a szegecsek miatt ezeket nem feltétlenül hordanánk elegánsabb ruhákkal, hanem inkább farmert választanánk hozzájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top