Kate Middleton olcsó hajcsipeszt viselt luxusruhájához

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nem sikerült túl fényesen a hercegné új fodrászának bemutatkozása.
2012. 09. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Vilmos herceg és Katalin hercegné jelenleg a második nászútját tölti Délkelet-Ázsiában. Az utazás első állomásaként Szingapúrban ellátogattak egy botanikus kertbe és megnézték azt a különleges orchideát is, melyet Diana hercegnő tiszteletére ültettek a kertészek.

Majdnem tökéletes
Majdnem tökéletes

Kate ragyogóan nézett ki, kimonó jellegű, orchideamintás Jenny Packham ruhája és hozzáillő Jimmy Choo cipője egyaránt stílusos választás volt az alkalomra. Az összhatást azonban némileg rontotta, hogy a luxusruhához és lábbelihez igencsak kevéssé illő, olcsó, műanyag hajcsipeszekkel tűzték össze a haját.

A hercegi párt az útra nem Kate saját fodrásza, hanem az az Amanda Cook Tucker kísérte el, aki évek óta Vilmos és Harry herceg hajáért felel. Az út ideje alatt az ő dolga elkészíteni a hercegné frizuráit is, így elsőre azonban eléggé mellélőtt... 

Olvass tovább

Hozzászólások

csova19 2012-09-12 15:27

Szörnyű, tiszta igénytelen:D... a cikk is közelít hozzá...egyszer azon akadnak ki mennyire ciki, hogy többször is fel meri venni ugyanazt a cipőt, ruhát, és már uncsi, másik alkalommal meg dícsérik, hogy bevállalós.
nincs semmi bajom a nővel, bájos, csinos, és a királyi család tagjaihoz mérten szerényebben öltözködik,csak nagyon hájpolják/szekálják/szétkapják a kinézete miatt, a belső értékeit nem is emelik ki nagyon, de örökké elégedetlenek vele ...ezek után kiváncsi vagyok, vajon azt is vágják a szemfüles újságírók, hogy milyen márkájú bugyit és fogkrémet használ? A következő cikk sanszos, hogy a tangájáról, a lábujjáról,a nemi higiéniájáról fog szólni. Írjatok már valami értelmesebbet légyszi!

Ciaobella 2012-09-12 13:50

A "Minden napra egy mese" után kérek egy "Minden napra egy KAte Middleton " című cikkgyűjteményt Karácsonyra, de csakis bőrkötésben és királyi címerrel ellátva.:D:D:D

 

Szegény lány (ja bocsi, hercegné) már fingani sem tud mert mindenbe belekötnek a nagyon trendi cikkfirkászok, akik csakis gyémántos hajcsatot biggyesztenek a felvarrt hajukba (mert egyébként hajuk sincs, csak valami kóc a hajuk helyén).

 

Na most jól megaszontam. :DDDDD

Amarynda 2012-09-12 13:09

Kivancsi lennek a szerkesztosegre ugy kepekben.....

Dáridóri 2012-09-12 13:08

 

Na azé!

 Reméltem, hogy Ausztráliában is ugyanazt jelenti a 70 mell alatti körfogatban és iq-ban mint itt.

Keveset:(.

 

 

Amarynda 2012-09-12 12:10

Igy mar teljesen ertheto a dolog;)

Dáridóri 2012-09-12 12:08

 

Kikérem magamnak a hölgy nevében a szexista kifejezésedet!

 

 Már ne is haragudj, de itt nem melltartóméret, hanem igenis az iq alapján van munkafelvétel! Annyi a kitétel, hogy a két számnak egyezni kell:

melltartóméret=iq, és 45 kiló a felső határ a tömegükben. 

 

 

 :(


 

Gladys 2012-09-12 11:59

Ha meg drága lett volna, akkor meg azt írtátok volna, hogy ilyen apróságra hogyan merészeli költeni a királyi család pénzét a Ti engedélyetek nélkül. :D