Öltözködjünk

Visszatért a frufru

Persze, hogy visszatért, mert valójában el sem tűnt, csak nyáron kényelmetlen volt, ezért a legtöbben hátratűzték. Most megint lehet menni igazíttatni.

Visszatért a frufru

Persze nem minden frufru áll jól mindenkinek. Most szerencsére, nem úgy mint néhány éve, amikor a szemöldökig érő vasalt frufru volt a divat, szinte bármilyen formában lehet viselni.

Extrarövid: A homlok közepéig érő frufru nagyfokú bátorságot és elkötelezettséget kíván, ugyanis ha már egyszer levágattuk, még az is sokáig tart, míg szolidabb, szemöldökig érő verzió nő belőle. Ezenkívül nem áll jól a magas homlokú nőknek, valamint egy bizonyos kor fölött egyszerűen furcsán  hat; de ez ne tartson vissza senkit, aki kipróbálná ezt a merész viseletet.

Kusza: Nemrég még tabu volt a frufru ki nem vasalása, és senki ki nem ment volna az utcára, ha nem áll minden egyes hajszál szögegyenesen a homlokán. Valami azonban változott, talán nem utolsó sorban Zoey Deschanel-nek köszönhetően, ugyanis egyre több, úgymond gondozatlan frufrut látunk kunkorodni ide-oda a szemekbe lógva. Ha eleve hullámos a hajad, ne szenvedj a hajszárítóval, viseld a frufrudat természetesen: fiatalos hatást kelt.

Egyenes, szemöldökig érő: Ha azért vágatunk frufrut, mert jobban fog állni az arcformánkhoz, vagy, mert esetleg homlokráncokat szeretnénk vele eltakarni, esetleg csak idegesít a szemünkbe hulló haj, akkor ezt válasszuk. Hajmosás után körkefével szárítsuk meg, de ne vasaljuk ki: így egyenes lesz, de nem annyira szigorú, mint a vasalt verzió. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy frufrut szeretnénk, oldalt hagyjuk egy kicsit hosszabbra, mint középen és akkor könnyebb eltűzni, amíg lenő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top