Öltözködjünk

Így villantottak a leghíresebb modellek ’79-ben

A világ legfelkapottabb fehérneműmodelljeire férfiak ezrei csorgatják a nyálukat, de vajon ugyanazok a nők és képek fognak nekik bejönni 20 év múlva is? Nem hisszük...

A világ egyik leghíresebb fehérneműcége, a Victoria’s Secret végre Európában is megnyitotta első üzletét, amelyet a mi büszkeségünk, Palvin Barbi képeivel tapétáztak ki. A cég minden évben nagy hangsúlyt fektet a katalógusaiban megjelenő modelljeire, csak a legjobb és legszexibben csücsörítő csajokból lehet hivatalos angyal. Nekik van csak bejárásuk a világ legjobban várt divatbemutatójára, ahol elképesztő díszletek között, hajmeresztő jelmezekben mutatják be a legújabb kollekciót.

De nem volt ez mindig így; egy most előkerült fotósorozatban a modellek egyszerű kanapén és műperzsa szőnyegen pózolnak, mindezt 1979-ben. Lila fal, kiszáradt pálma és rettentő szemhéjfesték-áradat jellemzi a képeket. Az egész pont úgy néz ki, mintha a Southfork Ranchen készültek volna a képek, ami valószínűleg annak idején iszonyúan menőnek számított… Kattints a képre, és nézd meg, hogy hogyan pózolnak most, és mi volt a trendi a dauermánia kellős közepén!

Pózolás '79-ben és a galéria
Pózolás ’79-ben és a galéria

 
Így vonulnak a lányok manapság.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top