Öltözködjünk

Pippa Middleton rákattant a színes cipőkre

A fiatalabbik Middleton lány nővérével ellentétben a lábbelik terén is a változatosság híve.

Míg Katalin hercegné kimondottan konzervatív a cipőválasztás terén, leggyakrabban natúr színű tűsarkúban, újabban pedig egy sötétkék, éktalpú cipőben látjuk, addig húga a lábbelijeit is legalább olyan változatosan variálja, ahogy az öltözékei többi elemét.

Stílusos megoldás
Stílusos megoldás

Legújabb kedvencei a kényelmes, színes balerinacipők, melyekből mindig egy olyan árnyalatot választ, ami a ruháján is megtalálható. Munkába és szabadidős programokhoz egyaránt visel balerinát.

Ez a megoldás egyébként kimondottan stílusossá tesz szinte bármilyen szettet, ezért érdemes ellesni, akár már őszre is. Ha tehetjük, szerezzünk be 2-3 pár olyan – lehetőleg nem szürke, fehér, barna vagy fekete – színű lábbelit, amilyen élénkebb szín a ruhatárunkban is leggyakrabban előfordul, és viseljük bátran! Mivel az a szabály már nem érvényes, hogy a táskának és a cipőnek feltétlenül ugyanolyan színűnek kell lennie – persze nem is tilos –, ezért a színes cipőt nyugodtan párosítsuk semleges, vagy akár más, élénk árnyalatú táskával!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top