Öltözködjünk

Több mint 200 dollárba kerül a designer papírszatyor

Talán azoknak szól a kétszáz dolláros papírszatyor, akik egyébként is szeretik valamilyen textilgyártó cég logójával ellátott papírszatyorban szállítani az uzsonnájukat.

Több mint 200 dollárba kerül a designer papírszatyorEz viszont a világ legdrágább papírszatyra. Jill Sander tervezte, és Vasari táskának hívják. Barna, kezelt papírból készült, és látható barna varrásokkal van ellátva az illesztéseknél, illetve két kis aranyszínű fémlyuk is található a tetején. (Hogy felfűzzük egy madzagra és táskaként viseljük?)

Mint bármire, ami aránytalanul sok pénzbe kerül és mégis sokan adnák a fél karukat érte, erre is rányomták a tervezőnő logóját, de persze csak kis betűkkel, a szatyor szélére, mely a férfiaknak szánt őszi–téli kollekció darabja. Kicsi és közepes méretben lehet majd megvenni, illetve már most megrendelni az internetről. Előbbi 273 dollárba kerül, utóbbi 290-be.

A szatyrot az LN-CC webshop árulta, de a közepes méret már el is fogyott. Tehát, aki úgy érzi, hogy nem elégszik meg egy mangós vagy zarás szatyorral arra célra, hogy stílusbakikat kövessen el, minél hamarabb rendelje meg a nagyobb méretet, mert biztosan az is hamarosan elfogy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top