Bőrben és derékfodorban feszítünk ősszel – trendelőrejelzés

Visszatérnek a fekete ruhák, főszerepet kap a derék, és Bíró Icából végre stílusikon lehet. Mutatjuk az őszi és téli szezon követendő irányzatait.

Visszatér a lila

Az elmúlt két évben valahogy megúsztuk lila nélkül, az idei szezonra azonban feltámasztották poraiból az egyik legnehezebben kombinálható színt, a lilát. Elsősorban az élénkebb változatok lesznek szem előtt, amelyeket feketével, barnával és szürkével ér keverni. Az orgonalila és egyébb pasztelles árnyalatokat jó lesz messziről elkerülni. 

Kinek áll jól? Mindenkinek, aki nem utálja zsigerből a lilát, ez a szín ugyanis nem azért utálatos, mert keveseknek áll jól, hanem azért, mert nehéz más árnyalatokkal kombinálni. 

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Fekete sikk

Mi lenne kényelmesebb szín télre, mint a fekete? Mindenkinek jól áll, praktikus, mert nem látszódik meg rajta a kosz, és slankít. Hát kell ennél több? Arra persze azért nem árt vigyázni, hogy ne nézzük ki úgy, mint a gyászmadarak, ezért egy-két kiegészítő erejéig muszáj lesz más színeket is becsempészni a szettünkbe. Idén nagy slágernek fog számítani a fekete–szürke örök párosa, amely nemcsak elegáns, de végtelenül praktikus is. 

Kinek áll jól? Mindenkinek, aki elfogadja, hogy a fekete mellé kötelező sminkelni.

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Főszerepben a derék

Az elmúlt évek zsákruhái után igazán jó hír, hogy végre nem kötelező úgy kinézni, mint egy 13 éves bakfis. Mivel a derék újra divatba jön, így ismét elővehetjük a szűkebb fazonokat, derékhangsúlyos fazonokat és az öveket. Arra viszont érdemes figyelni, hogy idén ősszel és télen már nem a vastag bokszövek lesznek a legdivatosabbak, hanem a vékony, többször áttekerhető fazonok. 

Kinek áll jól? Elsősorban azoknak, akiknek vékony a derekuk és érdemes kihangsúlyozniuk. 42-es méret felett érdemes továbbra is inkább a csípőre kell tenni az övet. 

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Peplum, avagy a derékfodor

A derékvonal főszerepét mi más is hangsúlyozhatná jobban, mint a derékfodor, ami a szezon unásig hordott sztárja lesz. Elsőre talán furcsa viselet, de aki először ráérzett az ízére, az imádni fogja. Végtelenül nőies szabásvonal, amelynek legnagyobb előnye, hogy eltakarja a hasunkat, ezért nem kell napi 12 órában behúznunk. Már ezért megéri. 

Kinek áll jól? Elsősorban azoknak, akik nem riadnak vissza a nőies fazonoktól. Körte csajoknak kimondottan előnyös.

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Bőrszerkó

Nehéz a bőrcuccokról beszélni, mert egyszerűen a hideg kiráz minket tőlük, a bőrdzseki még oké, azokat sikerült megszoknunk az elmúlt évek alatt. De valahogy a bőrnadrág és bőrszoknya olyan távoli, hogy még másokon is nehezen tudjuk elképzelni, nemhogy a saját szekrényünkben. Az idei szezonban mindenesetre visszatérnek a nyolcvanas évekből ismert fazonok, amelyeket mindenféle csicsa nélkül lesz érdemes viselni. 

Kinek áll jól? Egyértelmű, hogy Axl Rose-on és Bíró Icán kívül mindenki máson stíllusidegen...

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Dögös vörös

Valahogy mi, magyar nők nem szeretjük a vöröset, pedig idén nem árt megbarátkozni vele. Ha valaki kicsit félős, akkor kombinálja feketével, de ősztől a tiszta piros szettek lesznek a legmenőbbek. Egyetlen szabályt kötelező betartani: csak azonos árnyalatú pirosakat kombináljunk össze, különben az összhatás nagyon szemet bántó lesz.

Kinek áll jól? Vagány csajoknak, akik nem ijednek meg attól, ha mindenki őket nézi.

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Két számmal nagyobb

Most lehet pfujolni, hogy ez a trend hordhatatlan, nem lehet vele mit kezdeni, mert nem nőies, nem szép. De aki egyszer próbálta már, hogy milyen egy bővebb szabású kabátban elveszni, az tudja, hogy igenis van létjogosultsága ennek a trendnek. Praktikus és kényelmes ruhák ezek, amelyeket meg kell tanulni viselni, de utána viszont nagyon szerethetőek.

Kinek áll jól? Sportos csajoknak, akik szeretnek „csak úgy” beleugrani valamibe. 

Bőrben és derkéfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

 

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

gezemici 2012-09-02 23:01

Nekem az verte ki a biztosítékot, hogy azért /is/ előnyös a fekete ruha, mert nem látszik rajta a kosz. egy nő ilyet leír?

bigacsiga2 2012-09-02 22:40

Hú aza bütykös golyó nagyon király.

 

 

ÉN 2012-09-02 19:27

Elolvastam, mert a szakmámba vág. De tényleg kár volt. Annak idején, mikor a szakmát tanultam, ilyen butaságokért  kidobtak volna. De az újságíró valószínűleg nem tanulta az "Alkati sajátosságok" című tantárgyat. És az a baj, hogy sokan készpénznek veszik ezeket a cikkecskéket, ezért öltöznek oly ízléstelenül...

feherkitti 2012-09-02 18:56

Azért a magyar tervezők sincsenek lemaradva.

Nagyon jók lettek a hazai tervezők táskái, imádom!

http://www.vitorlazas.hu/-luxus-designer-taskak-ma gyar-tervezoktol.html 

manócska** 2012-09-02 18:21

Izlésficam dögivel.Egyik sem kéne.

Torolt_felhasznalo_325942 2012-09-02 17:51

Miért,elolvastad tényleg?Oh, szegény.:(

ÉN 2012-09-02 17:42

Eddig még nem reagáltam ezen az oldalon, de most kénytelen vagyok. Nem tudom, ki írta ezt a cikket, de elküldés előtt jó lenne a helyesírást ellenőrizni. Vagy megtanulni... És nem ártana, hogy aki írja a cikket, jobban értene a szakmájához(?) Sok az olyan tanács, amit egy divathoz értő valaki ki sem ejt a száján. Mert azt jelenti, hogy nem ért ahhoz, amit ír. Most nem sorolom fel, mik ezek, de kívánságra megteszem...

Nők Lapja Cafe 2012-09-02 17:42

Visszatérnek a fekete ruhák, főszerepet kap a derék, és Bíró Icából végre stílusikon lehet. Mutatjuk az őszi és téli szezon követendő irányzatait.

Nők Lapja Café: Bőrben és derékfodorban feszítünk ősszel - trendelőrejelzés

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>