Öltözködjünk

Így készíts magadnak hableányhajat!

A vizes hatású haj ugyan nem minden helyen és nem minden alkalomra ajánlott, de ha esti buliba szívesen mennénk hableányként, akkor próbálkozzunk a következő módszerrel.

A jó dolog a vizes hatású hajban az, hogy nem kell tökéletességre törekedni már az elkészítésekor sem, viszont kevés energiabefektetéssel különleges hajat viselhetünk. Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelnünk, hogy ne zsíros, hanem valóban vizes hatású legyen a végeredmény.

A legszebben természetesen hosszú hajból fog mutatni a frizura, hiszen Arielle-nek is hosszú a haja, sőt igazából nem is hallottunk még rövid hajú sellőkről.

Így készíts magadnak hableányhajat!

Első lépésként hajolajat viszünk fel a nedves hajra. Ezeket az olajakat többnyire csak a hajvégeken használjuk, újabban a hajpakolások kiegészítéseképpen, de ezúttal a haj teljes hosszán oszlassuk el a kenőanyagot. Hogy a tincsek úgy tapadjanak össze, mintha vizesek lennének, egy kis hajzselével segítsünk rá a hatásra, de ne fésüljük a hajat, hanem inkább közepes méretű tincseket csavarjunk az ujjunk köré, és tartsuk úgy őket néhány másodpercig. Ha azt akarjuk, hogy egész nap tartson a frizura, fújjuk le extraerős hajlakkal is. 

Ha nem leengedve szeretnénk kipróbálni a vizes hatású hajat, akkor az olaj felvitelét kihagyhatjuk és dolgozhatunk csupán zselével is. Kenjük fel a zselét a haj teljes hosszára, majd még mielőtt megszáradna, gyorsan tekerjük egyszerűbb fazonú kontyba és már mehetünk is. Értelemszerűen ilyen hajat ne viseljünk kiskosztümhöz, szövetnadrághoz, és ne is sminkeljünk hozzá feltűnően. A cél, hogy úgy nézzünk ki, mintha a strandról jöttünk volna, és még nem száradt meg a hajunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top