Öltözz úgy, mint Lilu!

Végignézhettük, hogy a Viva Tv egykori műsorvezetője hogyan lett vadóc rövid hajú csajból igazi szexi díva, akit mostanra érdemes leutánozni.

Miután Lilu többévadnyi Való Világban villogtatta, hogy milyen jók is a lábai, és sikeresen megnyitotta első fodrászatát, igazán megérdemli, hogy a leutánozzuk a stílusát.

Ki másolja?

Mivel Lilu sokszor hord minit, ezért elsősorban olyanoknak ajánljuk, akiknek formás lábuk van. Szereti a nőies, kacér ruhákat, ezért olyanoknál szóba sem jöhetnek, akik önbizalom-hiányosak. Aki szeretné lemásolni a Lilu stílusát, az mindenképpen szerezzen be néhány igazán élénk rúzst és feltűnő kiegészítőket.

Farmerban is dögös

Öltözz úgy, mint Lilu!A trottyos férfi-szabásvonalú, úgynevezett boyfriend jeansek nagyon kényelmesek, és néhány kilót lefaragnak a súlyunkból, azt viszont nem lehet elhallgatni, hogy a szabásuknak köszönhetően a fenekünket sajnos nem formázzák. Tűsarkúval és bővebb szabású, szinte férfiinggel izgalmas az összhatás, de egy-két nőies kiegészítő muszáj mellé, ha nem akarunk úgy tűnni, mint aki véletlenül a pasija gardróbjából öltözött fel.

Tipp: Ha nem találsz a női boltok kínálatában boyfriend jeanseket, akkor próbálkozz a férfiosztályon a csőszabású nadrágokkal.

A leopárd is lehet ízléses

Öltözz úgy, mint Lilu!


A leopárdmintás ruhák nem tartoznak a kedvenceink közé, de ha sikerül kellően vidám kiegészítőkkel feldobnunk, akkor a szett nem közönséges lesz, hanem vidám. Ha a leopárdmintás ruha túl sok lenne, akkor elég egy blúz és ahhoz egy farmermini. Ami pedig a cipőt illeti, az lehet gumicsizma, pont ahogy Lilunál, de egy bő szárú motorosfazon is jó lehet. Ami viszont ehhez a szetthez tilos, az a hosszú műköröm és a nagyon erős smink.

Romantikusan is lehet

Öltözz úgy, mint Lilu!


Lilu pontosan tudja, hogy mennyit érdemes villantani ahhoz, hogy valaki kellően szexi legyen. Ezek a halvány árnyalatok elsősorban lebarnult bőrhöz állnak jól, aki pedig kicsit sápadtabb, az jobb, ha élénk kiegészítőkkel dobja fel a szettet. Az ilyen színű ruhák erősítik az embert, ezért 42-es méret felett jobb, ha nem próbálkozunk vele (kivéve, ha zakó is kerül fölé). Ha igazán szexi szettet szeretnénk, akkor platformcipőt választunk mellé, amely legalább 5 centivel megnyújtja a lábunkat. Akinek vékony dereka van, az kiegészítőként tegyen a ruhára vastag övet, akinek pedig vastagabb, az inkább keskeny fazonban gondolkozzon. 

 

Címkék: divat, trend, Lilu, celebstílus

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Torolt_felhasznalo_379840 2012-08-13 15:58

Antinő.

rockcica 2012-08-13 14:53

Ezek közül a trottyos gatyát kiemelném, mert az gusztustalan., olyan mintha beszart volna (már elnézést)  a pasik sem szeretik. A párducos király, a fehér cuccok is,hát igen végül is jól öltözik, de egy tévében szereplőnek könnyű, azért vannak ott szponzorok...

turrita75 2012-08-13 14:11

stonyroad: "Felvennék egy oylan leopárd biszbaszt oszt kilőnének."

 

 

 

Zsifikati 2012-08-13 13:58

Muszáááááááj???????? Nem akajok! (toporzékolós szmájli)

Torolt_felhasznalo_652128 2012-08-13 12:55

Ööööö, átgondoltam, nem. :D

 

Felvennék egy oylan leopárd biszbaszt oszt kilőnének.

Torolt_felhasznalo_139892 2012-08-13 12:50

Én nem akarok úgy oltozni, mint Lilu!:'(

sarga_rozsa87 2012-08-13 12:07

most tényleg nagyon jól néz ki

Nők Lapja Cafe 2012-08-13 12:07

Végignézhettük, hogy a Viva Tv egykori műsorvezetője hogyan lett vadóc rövid hajú csajból igazi szexi díva, akit mostanra érdemes leutánozni.

Nők Lapja Café: Öltözz úgy, mint Lilu!

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>