Öltözz úgy, mint Lilu!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Végignézhettük, hogy a Viva Tv egykori műsorvezetője hogyan lett vadóc rövid hajú csajból igazi szexi díva, akit mostanra érdemes leutánozni.
2012. 08. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Miután Lilu többévadnyi Való Világban villogtatta, hogy milyen jók is a lábai, és sikeresen megnyitotta első fodrászatát, igazán megérdemli, hogy a leutánozzuk a stílusát.

Ki másolja?

Mivel Lilu sokszor hord minit, ezért elsősorban olyanoknak ajánljuk, akiknek formás lábuk van. Szereti a nőies, kacér ruhákat, ezért olyanoknál szóba sem jöhetnek, akik önbizalom-hiányosak. Aki szeretné lemásolni a Lilu stílusát, az mindenképpen szerezzen be néhány igazán élénk rúzst és feltűnő kiegészítőket.

Farmerban is dögös

Öltözz úgy, mint Lilu!A trottyos férfi-szabásvonalú, úgynevezett boyfriend jeansek nagyon kényelmesek, és néhány kilót lefaragnak a súlyunkból, azt viszont nem lehet elhallgatni, hogy a szabásuknak köszönhetően a fenekünket sajnos nem formázzák. Tűsarkúval és bővebb szabású, szinte férfiinggel izgalmas az összhatás, de egy-két nőies kiegészítő muszáj mellé, ha nem akarunk úgy tűnni, mint aki véletlenül a pasija gardróbjából öltözött fel.

Tipp: Ha nem találsz a női boltok kínálatában boyfriend jeanseket, akkor próbálkozz a férfiosztályon a csőszabású nadrágokkal.

A leopárd is lehet ízléses

Öltözz úgy, mint Lilu!


A leopárdmintás ruhák nem tartoznak a kedvenceink közé, de ha sikerül kellően vidám kiegészítőkkel feldobnunk, akkor a szett nem közönséges lesz, hanem vidám. Ha a leopárdmintás ruha túl sok lenne, akkor elég egy blúz és ahhoz egy farmermini. Ami pedig a cipőt illeti, az lehet gumicsizma, pont ahogy Lilunál, de egy bő szárú motorosfazon is jó lehet. Ami viszont ehhez a szetthez tilos, az a hosszú műköröm és a nagyon erős smink.

Romantikusan is lehet

Öltözz úgy, mint Lilu!


Lilu pontosan tudja, hogy mennyit érdemes villantani ahhoz, hogy valaki kellően szexi legyen. Ezek a halvány árnyalatok elsősorban lebarnult bőrhöz állnak jól, aki pedig kicsit sápadtabb, az jobb, ha élénk kiegészítőkkel dobja fel a szettet. Az ilyen színű ruhák erősítik az embert, ezért 42-es méret felett jobb, ha nem próbálkozunk vele (kivéve, ha zakó is kerül fölé). Ha igazán szexi szettet szeretnénk, akkor platformcipőt választunk mellé, amely legalább 5 centivel megnyújtja a lábunkat. Akinek vékony dereka van, az kiegészítőként tegyen a ruhára vastag övet, akinek pedig vastagabb, az inkább keskeny fazonban gondolkozzon. 

 

Olvass tovább

Hozzászólások

kivancsi 2012-08-26 15:07

Szerintem egyaltalan nem szep Lilu vagy hogy hivjak, eleg vaskos formatlan labaira minit adni dobbenet. A leopard mintas ruha atraktorral meg vicc!!!!!!!!!!!! Arrol nem is beszelve hogy nem 16 evesnek kellene oltoznie, talan el kellene fogani a korat es annak megfeleloen oltozni, ilyen korban 16 evesnek oltozni kozonseges hatast kelt. Se nem elegans, se nem szep.
En biztosan semmit sem veszek fel abbol amit rajta latok az egyszer biztos, mivel az elgans stilusos ruhaztot kedvelem nem a kozonsegest.

Torolt_felhasznalo_379840 2012-08-13 15:58

Antinő.

rockcica 2012-08-13 14:53

Ezek közül a trottyos gatyát kiemelném, mert az gusztustalan., olyan mintha beszart volna (már elnézést)  a pasik sem szeretik. A párducos király, a fehér cuccok is,hát igen végül is jól öltözik, de egy tévében szereplőnek könnyű, azért vannak ott szponzorok...

turrita75 2012-08-13 14:11

stonyroad: "Felvennék egy oylan leopárd biszbaszt oszt kilőnének."

 

 

 

Zsifikati 2012-08-13 13:58

Muszáááááááj???????? Nem akajok! (toporzékolós szmájli)

Torolt_felhasznalo_652128 2012-08-13 12:55

Ööööö, átgondoltam, nem. :D

 

Felvennék egy oylan leopárd biszbaszt oszt kilőnének.

Torolt_felhasznalo_139892 2012-08-13 12:50

Én nem akarok úgy oltozni, mint Lilu!:'(