Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint Lilu!

Végignézhettük, hogy a Viva Tv egykori műsorvezetője hogyan lett vadóc rövid hajú csajból igazi szexi díva, akit mostanra érdemes leutánozni.

Miután Lilu többévadnyi Való Világban villogtatta, hogy milyen jók is a lábai, és sikeresen megnyitotta első fodrászatát, igazán megérdemli, hogy a leutánozzuk a stílusát.

Ki másolja?

Mivel Lilu sokszor hord minit, ezért elsősorban olyanoknak ajánljuk, akiknek formás lábuk van. Szereti a nőies, kacér ruhákat, ezért olyanoknál szóba sem jöhetnek, akik önbizalom-hiányosak. Aki szeretné lemásolni a Lilu stílusát, az mindenképpen szerezzen be néhány igazán élénk rúzst és feltűnő kiegészítőket.

Farmerban is dögös

Öltözz úgy, mint Lilu!

A trottyos férfi-szabásvonalú, úgynevezett boyfriend jeansek nagyon kényelmesek, és néhány kilót lefaragnak a súlyunkból, azt viszont nem lehet elhallgatni, hogy a szabásuknak köszönhetően a fenekünket sajnos nem formázzák. Tűsarkúval és bővebb szabású, szinte férfiinggel izgalmas az összhatás, de egy-két nőies kiegészítő muszáj mellé, ha nem akarunk úgy tűnni, mint aki véletlenül a pasija gardróbjából öltözött fel.

Tipp: Ha nem találsz a női boltok kínálatában boyfriend jeanseket, akkor próbálkozz a férfiosztályon a csőszabású nadrágokkal.

A leopárd is lehet ízléses

Öltözz úgy, mint Lilu!

A leopárdmintás ruhák nem tartoznak a kedvenceink közé, de ha sikerül kellően vidám kiegészítőkkel feldobnunk, akkor a szett nem közönséges lesz, hanem vidám. Ha a leopárdmintás ruha túl sok lenne, akkor elég egy blúz és ahhoz egy farmermini. Ami pedig a cipőt illeti, az lehet gumicsizma, pont ahogy Lilunál, de egy bő szárú motorosfazon is jó lehet. Ami viszont ehhez a szetthez tilos, az a hosszú műköröm és a nagyon erős smink.

Romantikusan is lehet

Öltözz úgy, mint Lilu!

Lilu pontosan tudja, hogy mennyit érdemes villantani ahhoz, hogy valaki kellően szexi legyen. Ezek a halvány árnyalatok elsősorban lebarnult bőrhöz állnak jól, aki pedig kicsit sápadtabb, az jobb, ha élénk kiegészítőkkel dobja fel a szettet. Az ilyen színű ruhák erősítik az embert, ezért 42-es méret felett jobb, ha nem próbálkozunk vele (kivéve, ha zakó is kerül fölé). Ha igazán szexi szettet szeretnénk, akkor platformcipőt választunk mellé, amely legalább 5 centivel megnyújtja a lábunkat. Akinek vékony dereka van, az kiegészítőként tegyen a ruhára vastag övet, akinek pedig vastagabb, az inkább keskeny fazonban gondolkozzon. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top