Öltözködjünk

Hello Kitty beveszi a divatvilágot

A japán masnis fülű macska karrierje megállíthatatlan. Újabb és újabb cégek használják a cuki fejet termékeik eladására.

Hello Kitty beveszi a divatvilágot

Nem lehet tudni, hogy a Hello Kitty sikere annak köszönhető-e, hogy a figura olyan húrokat pendít meg a lányok és fiatal nők agyában, melyek azonnali és ész nélküli hangos visításokkal teletűzdelt vásárlásra ösztönzik, vagy egyszerűen csak jó a macska marketingje.

Mi az utóbbira tippelünk, ugyanakkor nehezen tudjuk kivonni magunkat az újabb és újabb termékek áradatának hirtelen támadó vonzereje alól. Végül is mit tehetnénk, ha egyszer csak megakad a szemünk egy cica alakú sminkkészleten? Vegyünk inkább egy négyszögleteset?

Most már sminkecseteket is vehetünk, melyeknek tetején ott figyel a macska. A szemfestékpaletta pedig tökéletesen illeszkedik az őszi trendbe, ha nem szúrnánk ki elsőre a polcokon, hát Hello Kitty-s szemüvegben is megnézhetjük közelebbről.

A termékek között természetesen most is megtalálhatóak a kis sminktáskák és persze a körömlakkok a világ minden színében, valamint minden egyéb, aminek potenciálisan jót tehet egy kis cukisítás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top