nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Így öltözködj fiatalosan negyven felett is!

Természetesen bármit felvehetünk, amihez kedvünk van, de a Hello Kitty-s póló egy bizonyos kor felett már nem a stílus csúcsa. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk fiatalosak vagy csinosak, sőt: negyven felett jön el az igazán jól szabott ruhák ideje.
Kessel Kriszta
f Ajánlom
10 Fotó megtekintése

Fiatalító ruhák és kiegészítők

A képen Stella McCartney dizájnja látható, de nem kell vagyonokat költenünk azért, hogy olyan melltartót találjunk, ami a méretből vagy korosodásból adódó megereszkedést ellensúlyozza. A melltartó azért az egyik legfontosabb ruhadarab, mert az határozza meg, hogy mennyire lesz fiatalos a testünk a pólóban vagy ingben.
Még több +
Az ilyen jellegű alakformáló bugyik nem arra valók, hogy hirtelen vékonyabbnak mutassák a viselőjét, hanem arra, hogy a ruha alatt, ami negyven felett sosem jó, ha lógós szabású, ne üssön át sem a bugyivonal, se semmilyen hurkácska. Ezt persze tapadós nadrágban járó tinédzsereknek is a szívére kötnénk. (Wolford)
Még több +
Ahhoz, hogy fiatalosan nézzünk ki, nem kötelező tűsarkúban járni, ugyanakkor a bumfordi cipőket is felejtsük el. Ha fontos nekünk, hogy a cipő kényelmes is legyen, ne csak szép, akkor próbálkozzunk telitalpúakkal, hiszen azokban simán ki lehet bírni egy napot lábdagadás nélkül is.
Még több +
Minél idősebbek vagyunk, annál inkább válik anakronisztikussá, ha fidres-fodros blúzokban járunk. Képzeljünk el egy kilencvenéves nőt hímzett blúzban, illetve ebben a fehér ingben: az irány egyértelmű. Az egyszerű szabás és a friss fehér szín fiatalít. (Gyvenchy)
Még több +
A nejlonharisnya még Kate Middletont is öregíti. Feketében pedig inkább pornósztáros hatást kelt, mint fiatalosat. Nem kell csíkosban-pöttyösben gondolkodni, de a pamutharisnyák sokkal jobb összhatást eredményeznek.
Még több +
A farmer minden korosztálynak jól áll, csak nem mindegy, milyet választunk. A márványkoptatott, lyukacsos, bőrpántokkal ellátott tapadós csak a nagyon bátor negyveneseknek való. Ha nem vagyunk azok, viseljünk teljesen egyszínű sötétkék, egyenes szabású nadrágot, melynek gombja a köldök alatt két centivel van, mert az a legelőnyösebb. (JBrand)
Még több +
Minél idősebbek vagyunk, annál inkább tartózkodjunk a pasztellszínektől. Ugye nem szeretnénk az angol királynővel versenyezni? Az erős kékek, lilák, bordók, vagy akár zöldek, sokkal jobban élénkítenek. Ezeket érdemes fehérrel párosítani. (Versace)
Még több +
Ha egyetlen sminkcuccot kéne kiválasztanunk, amit használhatunk életünk végéig, az a pirosító lenne, mert – a szempillaspirál mellett – öt évet fiatalíthat egy perc alatt, ha megtaláltuk a megfelelő árnyalatot. Legjobb természetes barackos-rózsaszínt választani, a lilákkal, pirosakkal és rikító rózsaszínekkel inkább tizenévesen kísérletezzünk. (Nars Orgasm)
Még több +
A rúzs legyen világos, hogy ne kisebbítse az idővel elvékonyuló ajkakat, és ne szigorítsa az arcot. Ugyanakkor az is fontos, hogy legyen színe, mert a bézses árnyalatok nagyon sápasztják az arcot egy bizonyos kor felett. (Tom Ford)
Még több +
Negyvenes éveinkben még simán, de hatvan felett inkább már ne viseljünk kardigánt, csak otthon. Sokkal fiatalosabb megjelenést ad egy jól szabott egyszerű blézer. Most nagyon divatosak az erős színek, de télen is jobb lesz a sötétkék, mint a fekete, ami gyakran öreges, vagy még inkább gyászos hatást kelthet. (Topshop)
Még több +
Megosztás Facebookon