Öltözködjünk

Ezt tedd, ha túl világos alapozót vettél!

Végtelenül bosszantó, ha kiadunk egy csomó pénzt egy alapozóra, és csak otthon derül ki, hogy jóval világosabb a kelleténél. De van megoldás.

Ezt tedd, ha túl világos alapozót vettél!Ha már megtörtént a baj, a következőképpen orvosolhatjuk:

1. Használjuk az alapozót highlighternek: A világosabb színek arra jók, hogy kiemeljük az arcunk magas pontjait. Ezt általában fényes-világos árnyalatokkal szokták elérni, de ha természetes hatásra törekszünk, dolgozzunk el egy kis világos alapozót az arccsont felett, közvetlenül a szemöldök alatt, vagy a száj csipkéje felett, így nem lesz szükségünk külön bronzosítóra.

2. Keverjünk bele egy kis bronzosítót: Mindegy, hogy porral dolgozunk vagy krémes termékkel, a lényeg, hogy egyszerre csak kis mennyiséget keverjünk az alapozónkhoz, és fokozatosan adjuk hozzá a sötétebb árnyalatot, így biztosan nem esünk át a ló túloldalára. A művelethez nem árt egy sminkpaletta, amin kísérletezhetünk.

3. Használjunk sötétebb púdert hozzá: Ez nagyon kényes megoldás, de ha az alapozó alapvetően jó minőségű, akkor simán javíthatunk a színén egy sötétebb púderrel. Ilyenkor nagyon figyeljünk oda arra, hogy az arc színének meg kell egyeznie a nyak és a dekoltázs színével. Ha nem egyforma a bőrszínünk, akkor dekoltázs színéből induljunk ki, az ugyanis nagyon csúnya, ha az arc és a test színe különbözik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top