A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellensége

Azt hittünk, mi örökre háremnaci-rezisztensek vagyunk, de tévedtünk. Az ajándékba kapott gyönyörűséges példányunkat végül is felvettük, majd a HÉV-en való tesztelése során csúnyán elhasaltunk. Az eseten felbuzdulva összeszedtük buszinkompatibilis társait is.

Trottyos, buggyos vagy háremnadrág

A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellenségeNevezzük bárhogy is, viseljük bármilyen formában (diszkrét ülepes vagy vájling méretű verzióban), egyre ne számítsunk: mégpedig a férfiak tetszésére. A gyatra népszerűségi index ellenére sok nő rendületlenül imádja-hordja, a sorba pedig egy „Spanyolból ajiba kapott”, tigrismintákkal gazdagított, merész küllemű selyemdarabbal végül mi is beálltunk. Igaz, kicsit kínosnak éreztük még a minimáltrottyot is, de a csinos fehér kosztümkabáttal, dögös cipővel megtámogatott szettben azzal vigasztaltuk magunkat, hogy végül is bármely metropoliszban megállnánk helyünket. Mire minderről meggyőztük magunkat, vagyis hogy internacionálisan is üdítő jelenség vagyunk, jött a HÉV, és alapjaiban rengetett meg mindent. Kiderült ugyanis, hogy a vádlin precízen cipzáras, kalodaszerű egzotikum nem engedi fel érvényes BKV-bérlettel bíró gazdáját a lépcsőn, hiszen a maximum 10 centis lábkilengés a gyakorlatban vajmi kevés egy szinte térdet verő lépcső legyőzéséhez. Megoldásként a lépőtengely felszabadítása spontán ülepszakítással combizomból nem jöhetett szóba, hiszen mégiscsak drága ruhadarabról van szó. Maradt a versenyfutás az idővel, vagyis a személyes puttony előreküldése a szerelvényre nagy ívben, majd ezt követően a lábszáron feszülő cipzárak remegő kézzel való feltépése, míg végül a szorításból szabadulva, határozott, afrikai gátugrókat megszégyenítően lendületes érkezés, csapódó ajtókkal a fenekünkben.  
 
Röhejfaktor: 9
Kínfaktor szerintünk: 10

A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellenségePencil-, vagyis helyi nyelven ceruzaszoknya

Victoria Beckham már-már munkaruhaként viseli az évek óta slágernek számító ruhadarabot. Szeretjük mi is, előnyös, haslapító, optikailag slankít, szóval tényleg millió előnye van, cserébe viszont a tevékenységek körét minimálisra csökkenti. Nemhogy spárgázni, bringázni, még békávézni is teljes képtelenség benne. Igaz, a szűk szoknya „arcát”, Beckhmnét sem gyakran láthatjuk hasonló kompromittáló helyzetekben. Amennyiben elszúrtuk, és mégis hasonló darabban kényszerülünk becserkészni valamelyik budapesti tömegközlekedési járművet, oldalazva-ollózva próbáljuk magunk alá gyűrni a lépcsőket, ha így sem megy, és van valahol az alján mentő sliccelés, akkor rántsuk miniszoknyává magunkon, és tanuljunk az esetből. Legközelebb válasszunk inkább lambadaszoknyát.

Röhejfaktor: 10
Kínfaktor: 7

Bokszergyűrű

A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellenségeIgen, tudjuk, hogy a bokszergyűrű dizájnos, meg eredeti meg minden, de nem mellékes mindez, ha miatta nem tudunk flottul rábökni a leszállásjelzőre? Egy veszettül száguldó 105-ösön félkarral a füles bőrkapaszkodóba csimpaszkodva valószínűleg a legkevésbé sem számít, hogy romi kis szívecskék díszítik-e, vagy Allah, szerencsehozó szeme mosolyog-e a két-, három- vagy négyujjas ékszerről, a lényeg csupán annyi, hogy sikerüljön maradéktalanul és időben, jelezni, hogy mi és rosszul megválasztott bizsunk elhagynánk a járművet. Tanácsunk, hogy ahogyan pálinkáspoharat nem mosogatunk XL-es gumikesztyűben, úgy a többujjas bizsuval se vágjunk neki BKV-túrának.

Röhejfaktor: 7
Kínfaktor: 5

A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellenségeTevepata-generátorok

Az intim testtájakon illetlenül bevágó nadrágok nagy része ülésre alkalmatlan jószág. Lehet, hogy az adott ruhadarab formára présel, és bizonyos domborulatokat szépen meg jótékonyan összetart, viszont másokat arcpirítóan kidudorít, ráadásul ülő helyzetben (ha vizuálisan kevésbé sokkolja is az utazóközönséget) kifejezetten kellemtelen, sőt, akár fájdalmas is tud lenni.

Röhejfaktor álló helyzetben: 10
Röhejfaktor ülő helyzetben: 0
Kínfaktor: 10Bőrnaci

A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellenségeHa magával is ránt minket és gardróbunkat a „rock chick”-es életérzés, talán jobb, ha mindennek nem a BKV-s közlekedések alkalmával adunk teret, ugyanis bőrnadrágos rocktyúknak lenni tömegközlekedés közben nem olyan menő. Tény, hogy a popsin feszülő, a napfényben csillogó ruhadarab szexi, de kánikulában már egy Blaha–Astoria-távon is komoly vízveszteséget produkálhatunk benne. A szaunaeffektus mellett ott van még a zenei aláfestő rész, vagyis a pozícióváltáskor elkerülhetetlen nyikorgás is. Egy jó bőrnaci ugyanis csaknem olyan szépen szól, ahogyan csak Berényi Ákos (Barátok közt-ös ősszereplő) kaucsuktalpúja tette hajdanán Claudia villájának parkettáján.

Röhejfaktor: 8
Kínfaktor: 9A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellenségeCsörgős-zörgős-flitteres

Szeretjük a nemesfémeket, de jöhet minden más is, ami csillog-villog, csörög-zörög? Akár több tucatból álló karkötődzsungel szaladgál fel-le alkarunkon, akár dúsan flitterezett topban domborítunk, vagy éppen szegecses répafarmerben vetjük szét kapaszkodásra kész lábainkat valamely tömegközlekedési eszközön, lehetünk közveszélyes elemek. Jegyezzük meg, hogy a BKV-n mindig lesz egy-egy kiszakítható harisnya, karkötőkbe akadó fülbevaló (és gazdája), horgolt atlétás Izom Tibi vagy ritkább esetben rejtélyes okokból mágnestáblát szorongató utas. A legjobb, ha lemondunk a népvakításról, és a praktikusan sima felületekre szavazunk, meghagyva az esti partikra a bizományiba illő portékáinkat.

Röhejfaktor: 7
Kínfaktor: 8

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

tamtamtam 2012-07-30 08:47

Te miért ennek a "borzalmas országnak" az egyik honlapján fórumozol, miért nem egy amerikai oldalon rontod a levegőt? 

Torolt_felhasznalo_325942 2012-07-30 06:24

Pontosan erről van szó.

Másokat ( mindenkit és mindent ) hibáztatnak sokan, holott saját magukkal van probléma.

pipacs34 2012-07-30 06:09

milyen igaz.....

genre24 2012-07-29 23:29

:-)))

akinek nem  a  gatyaja,  ne  vegye  magara...

 

:-))))

Torolt_felhasznalo_144923 2012-07-29 23:20

Amerikaban,  sajnos,   nagyon  is  megtanultuk,  hogy  az  utobbi  50  ev  bevandoroltjai  onnan,  tulknyomo   szamban  idegbetegek........

 

Na igen, veled az élen. :D

 

Te nem tanultál egy kis történelmet?  Jó amúgy tök hülyének lenni? :D

genre24 2012-07-29 23:01

Egy olyan  borzalmas  orszagban,  mint  peldaul  a MAGYARORSZAGON,  vfagy a Szovjetben, vagy Arab  Allamokban, ---....

az  emberek  bezarkoznak,  es  megijednek,  ha  valaki  becsenget  az  ajton.

 

Amerikaban,  sajnos,   nagyon  is  megtanultuk,  hogy  az  utobbi  50  ev  bevandoroltjai  onnan,  tulknyomo   szamban  idegbetegek........

kvinde 2012-07-29 22:04

Hmm...elgondolkodtató...!
"Ezek a magyar emberek olyan stresszesek, kicsi önbizalom, önmarcangolás, vajon miért?"
"Ki sem merek mozdulni az utcára smink nélkül!"
"Vajon mit fognak szólni, ha ebben a ruhában megyek dolgozni? Pedig nekem tetszik, ááá, de mégsem!"
... biztosan mindenhol így van!
Vagy mégsem?
Pár éve egy másik országban találom magam, új ország, új emberek, más kultúra! TELJESEN MÁS! Telnek a hónapok és nyugodt vagyok! Sőt sokkal nyugodtabb! De mégis miért? Mi a különbség?
Lezuhanyozom, illatos parfümöt fújok magamra, majd meglátom a kedvenc ruhadarabom, és felkapom magamra! Nagyon nagyon tetszik nekem! Mikor az utcán találom magam, rájövök, én ezt otthon talán fel sem vettem volna magamra! Mégis miért? Pont a fenti kérdések miatt!
Ekkor rájövök hirtelen, hogy szinte teljesen elmúlt... nincs bennem az a feszültség, amit Magyarországon éreznek az emberek, és amit én is éreztem régen... hiszen itt mindenki elfogad! Szépnek érzem magam!

Aki szeretné, és akarja, az rájön, mit akartam ezekkel a sorokkal kifejezni, röviden: nem a divatnak és másoknak kell megfelelni, Te tetszél Önmagadnak, ha jól érzed magad a bőrödben, és mosoly ékesíti arcodat, hidd el még a kiegészítők sem veszik fel a versenyt e legszebb ékszerrel!

Nők Lapja Cafe 2012-07-29 22:04

Azt hittünk, mi örökre háremnaci-rezisztensek vagyunk, de tévedtünk. Az ajándékba kapott gyönyörűséges példányunkat végül is felvettük, majd a HÉV-en való tesztelése során csúnyán elhasaltunk. Az eseten felbuzdulva összeszedtük buszinkompatibilis társait is.


Nők Lapja Café: A tömegközlekedés a divat legnagyobb ellensége

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>