Öltözködjünk

Eladó a világ legextravagánsabb esküvői ruhája

Esküvő ruha, vagy sci-fi filmkosztüm? Esetleg bogárjelmez? Miben esküdnek az igazán extravagáns nők?

Eladó a világ legextravagánsabb esküvői ruhájaPaco Rabanne esküvői ruhája 1985-ből származik, és csak most bocsátották áruba. A vintage darabot a Farfetchen lehet megvenni, potom 4239 fontért. Mi elsőre nem is tudjuk, hogy mit kezdenénk egy ilyen darabbal, de lássuk be, érthető, ha valaki nem akar fehér, pánt nélküli, abroncsos szoknyával ellátott habcsókban házasodni. Onnan pedig már csak egy lépés a bogarak kitinpáncéljára emlékeztető kepp. Na jó, elég nagy lépés, de ha egy kicsit szűkebb lenne, nem lenne rajta fekete gomb, valamint kevésbé merev anyagból szabták volna, akár jó is lehetne egy egészen egyszerű ruha fölé. Feltéve persze, hogy a vőlegény is hajlandó minimum Darth Vadernek öltözni.

Természetesen más bizarr megoldásokba is belebotlik az ember: az odde.com összegyűjtötte minden idők legviccesebb esküvői ruháit, melyek mellett Paco Rabanne kreációja szolid kiskosztümnek tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top